Η HP παρουσίασε τους νέους HP Officejet Pro και HP LaserJet εκτυπωτές της καθώς και νέες λύσεις διαχείρισης περιεχομένου. Οι νέες αυτές προτάσεις ορίζουν εκ νέου την εκτύπωση για τις επιχειρήσεις, καθώς μειώνουν τα κόστη, αυξάνουν την απόδοση και ψηφιοποιούν τις εργασίες του γραφείου.

Τα νέα προϊόντα αντανακλούν τη μεγαλύτερη αναβάθμιση στους commercial εκτυπωτές της HP την τελευταία δεκαετία και σηματοδοτούν την ενοποίηση της πνευματικής ιδιοκτησίας (IP) και της καινοτομίας σε όλο το εύρος του οργανισμού.

«Οι πελάτες μας χρειάζονται καινοτόμο τεχνολογία που θα εξυπηρετεί τις επαγγελματικές τους ανάγκες, η οποία να είναι απλή, αποτελεσματική και να τους βοηθά στη ροή των εργασιών τους», αναφέρει ο Robert Dinkelacker, LaserJet και Enterprise EMEA Marketing Manager της HP. «Η HP προσφέρει υψηλής ποιότητας εκτύπωση εγγράφων σε μοναδικές ταχύτητες και με απαράμιλλη απόδοση βελτιώνοντας σημαντικά την παραγωγικότητα».


HP Officejet Pro: Εκπληκτική ταχύτητα, ποιότητα, αξιοπιστία και οικονομία για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις
Οι desktop printers και τα πολυμηχανήματα (MFP) της σειράς HP Officejet Pro X εκτυπώνουν με έως και διπλάσια ταχύτητα και με το μισό κόστος συγκριτικά με τους έγχρωμους laser εκτυπωτές της κατηγορίας τους. Η νέα αυτή σειρά μηχανημάτων διαθέτει την HP PageWide Technology, μια επόμενης γενιάς inkjet πλατφόρμα που αλλάζει τα δεδομένα στην εκτύπωση για τις μικρές ομάδες εργασίας. Οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις (SMBs) μπορούν να εκτυπώνουν υψηλής ποιότητας έγγραφα συνεργατών που βρίσκονται εκτός γραφείου με ταχύτητα έως και 70 σελίδες το λεπτό.

Οι LaserJet λύσεις της HP ψηφιοποιούν το γραφείο και απλοποιούν την πρόσβαση σε δεδομένα

• Λόγω του τεράστιου όγκου δεδομένων, οι πελάτες χρειάζονται ένα εύχρηστο εργαλείο για να διαχειρίζονται και να έχουν πρόσβαση στην πληροφορία. Τα πολυμηχανήματα HP LaserJet Enterprise flow MFP M525c και HP LaserJet Enterprise colour flow MFP M575c προσφέρουν υψηλής απόδοσης επεξεργασία και διαμοιρασμό εγγράφων καθώς και σάρωση δύο όψεων. Τα νέα προϊόντα προσφέρουν την τεχνολογία ώστε η εισαγωγή των δεδομένων και η ολοκλήρωση των εργασιών ανά σελίδα να πραγματοποιούνται με τέτοια ταχύτητα ώστε η μετάβαση από το χαρτί στην ψηφιοποίηση να γίνεται εξαιρετικά απλή υπόθεση.

«Τα πολυμηχανήματα HP flow βελτιώνουν την παραγωγικότητα των εργαζομένων μέσω της συνεργασίας και των βελτιστοποιημένων διαδικασιών ενώ μας επιτρέπουν να διαθέτουμε περισσότερο χρόνο στους πελάτες και στις επιχειρήσεις συνολικά», αναφέρει ο Robert Dinkelacker, LaserJet and Enterprise EMEA Marketing Manager της HP. «Ήδη βλέπουμε πως τα συγκεκριμένα προϊόντα έχουν πολύ θετική επίδραση στις επιχειρήσεις, καθώς οι εργαζόμενοι μπορούν να σαρώνουν έγγραφα, να τα εντοπίζουν στο σύστημα διαχείρισης εγγράφων και να τα εκτυπώνουν με μεγάλη ευκολία»

Εκτυπώσεις γραφείου και αυξημένη παραγωγικότητα
Οι οργανισμοί όλων των μεγεθών μπορούν πλέον να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους, απλοποιώντας το εκτυπωτικό τους περιβάλλον.


Οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις θέλουν να αυξήσουν την απόδοσή τους με γρήγορες, καλής ποιότητας εκτυπώσεις. Η HP διαθέτει δύο επιπλέον σειρές εκτυπωτών HP LaserJet Pro. Επίσης, η εταιρεία παρουσιάζει νέες και ενισχυμένες λύσεις ροής εγγράφων με τη σειρά εκτυπωτών HP LaserJet Enterprise που απλοποιούν την παραγωγικότητα των επιχειρηματικών οργανισμών. Για όσους εργάζονται εν κινήσει, η HP προσφέρει πλέον πρόσβαση σε cloud-based εφαρμογές εκτύπωσης, ενσωματώνοντας και Google Apps mailbox υποστήριξη μέσω του HP ePrint Enterprise.

Νέες Α3 λύσεις από την ΗΡ
Εκτυπώστε σελίδες μεγέθους έως Α3 εύκολα και οικονομικά με τις νέες σειρές εκτυπωτών HP LaserJet Enterprise 700.

Με τις νέες σειρές εκτυπωτών HP Laserjet 700 M712 και HP Laserjet 700 color MFP M775 οι επιχειρήσεις αυξάνουν την παραγωγικότητά τους καθώς μπορούν να πραγματοποιούν μεγάλου όγκου επαγγελματικής ποιότητας εκτυπώσεις σε χαρτί μεγέθους έως και Α3. Παράλληλα, έχουν τη δυνατότητα να διαχειρίζονται εύκολα και με ασφάλεια εκτυπωτικές εργασίες αλλά και σημαντικά δεδομένα χάρη σε μια σειρά εξελιγμένων λειτουργιών ενώ μπορούν να εξοικονομούν σε κόστος, ενέργεια και χαρτί μειώνοντας σημαντικά τo κόστος εκτύπωσης.


Αναλυτικότερα, οι εκτυπωτές της σειράς HP LaserJet Enterprise 700 M712 αυξάνουν την παραγωγικότητα καθώς πραγματοποιούν ασπρόμαυρες Α3 εκτυπώσεις έως και 4600 φύλλων, ενώ εξοικονομούν σε ενέργεια με την τεχνολογία Auto On/Auto Off και Instant-on και επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να διατηρούν τον έλεγχο του κόστους εκτύπωσης με την αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης.

Οι πολυλειτουργικοί εκτυπωτές της σειράς HP LaserJet Enterprise 700 color MFP Μ775 μπορούν να πραγματοποιούν μεγάλου όγκου επαγγελματικής ποιότητας έγχρωμες εκτυπώσεις σε ποικιλία μεγεθών χαρτιού, έως A3. Με το δίσκο χαρτιού χωρητικότητας έως 4350 φύλλων αλλά και με τον αυτόματο τροφοδότη εγγράφων 100 φύλλων, οι επιχειρήσεις γίνονται πιο παραγωγικές ενώ με το HP Color Access Control και την οθόνη αφής μπορούν να διαχειρίζονται εύκολα τις εκτυπωτικές τους εργασίες.


Τέλος, οι επιχειρήσεις μπορούν να προστατεύουν τα δεδομένα τους και να διαχειρίζονται κεντρικά τις πολιτικές εκτύπωσής τους, καθώς και να εκτυπώνουν εύκολα και με ευελιξία από φορητές συσκευές με την τεχνολογία ePrint.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα νέα προϊόντα, επισκεφτείτε τη διεύθυνση: www.hp.com/go/FallBizPrinting