Η σειρά Galaxy S10 ήταν το βασικό αντικείμενο της παρουσίασης που έγινε από τη Samsung στο Λονδίνο, με τα νέα smartphones να είναι εντυπωσιακά, το Galaxy Fold, το αναδιπλούμενο κινητό της νοτιοκορεατικής εταιρείας, έκλεψε τις εντυπώσεις, αλλά στην εκδήλωση το κοινό είχε την ευκαιρία να δει και τα νέα wearables που θα… συνοδεύσουν τη νέα γκάμα προϊόντων της.

Η Samsung, λοιπόν, ανακοίνωσε τη νέα σειρά των Galaxy wearables, τα Galaxy Watch Active, Galaxy Fit/Galaxy Fit e και Galaxy Buds. Το smartwatch, το activity tracker και τα ασύρματα ακουστικά της, που είναι φτιαγμένα για πολλούς και διαφορετικούς τρόπους ζωής, που να κάνουν την επίτευξη των στόχων ευεξίας πιο εύκολη, κομψή και πιο διασκεδαστική.

«Οι καταναλωτές ολοένα και περισσότερο βάζουν την ευεξία στους στόχους ζωής και αναζητούν wearables που θα τους βοηθήσουν να μείνουν ενεργοί και ισορροπημένοι καθημερινά», δήλωσε ο DJ Koh, πρόεδρος και CEO του IT & Mobile Communications Division, Samsung Electronics. «Ο καθένας μας έχει τον δικό του τρόπο για να πετυχαίνει τους στόχους του. Με μεγάλο ενθουσιασμό ανακοινώνουμε τη νέα μας σειρά wearables που θα ταιριάξει τέλεια στη ζωή και θα συμπληρώσει το προσωπικό ταξίδι των καταναλωτών προς την ευεξία», ανέφερε στη συνέχεια.

Δείτε τα: