Παρουσιάστηκε το Samsung Galaxy Premier

Με σημαντικά ισχυρότερα χαρακτηριστικά από το GS3 Mini


ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
16:03
31/10/2012
Παρουσιάστηκε το Samsung Galaxy Premier
loading

Αν για πολλούς η Samsung έκανε κάτι λάθος με την κυκλοφορία του Galaxy SIII Mini, «διαταράσσοντας» λόγω των μειωμένων χαρακτηριστικών του την σειρά συσκευών Galaxy, τότε σίγουρα η νέα της συσκευή αρκεί για να διορθώσει αυτό το λάθος.

Το Galaxy Premier διατηρεί την εξωτερική εμφάνιση του SIII ενώ ταυτόχρονα κάνει μέτριες «θυσίες» στα τεχνικά του χαρακτηριστικά προκειμένου να προσεγγίσει έναν ευρύτερο κοινό.

Παρά το μικρότερο μέγεθος της οθόνης του, στις 4.65 ίντσες, αυτή διατηρεί την Full HD ανάλυση ενώ βέβαια χρησιμοποιεί τεχνολογία Super AMOLED. Ο επεξεργαστής του είναι ο διπύρηνος TI OMAP 4470 χρονισμένος στα 1.5GHz, αρκετός για τους λιγότερο απαιτητικούς χρήστες, ενώ σε συνδυασμό με 1GB μνήμης RAM και το λειτουργικό Android 4.1 Jelly Bean το Premier δεν έχει πολλά να ζηλέψει από αντίστοιχες συσκευές της κατηγορίας του.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά το νέο μέλος της σειράς Galaxy διαθέτει κύρια κάμερα 8 megapixel καθώς και μια μπροστινή στα 1.9 megapixel για βιντεοκλήσεις, τεχνολογία NFC και συνδεσιμότητα Bluetooth 4.0.

Προς το παρόν το Galaxy Premier ανακοινώθηκε μόνο για την αγορά της Ουκρανίας, όπου θα κυκλοφορήσει μέσα στον Νοέμβριο με τιμή περίπου 5.555 ουκρανικά γκρίβνια, περίπου 522 ευρώ. Δεν είναι ακόμα γνωστό το πότε θα πρέπει να περιμένουμε την κυκλοφορία του στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές αγορές.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει