Οι δημιουργοί των εφαρμογών για συσκευές Android και iOS δείχνουν όλο και μεγαλύτερη εφευρετικότητα προκειμένου να τραβήξουν την προσοχή του κοινού.

Στο πλαίσιο αυτό, πριν λίγο καιρό παρουσιάστηκε μια εφαρμογή που απευθύνονταν και διευκόλυνε τη ζωή αυτών που είχαν εξωσυζυγικές σχέσεις.

Μια άλλη εξίσου «περίεργη» εφαρμογή έκανε πριν από περίπου ένα μήνα την εμφάνισή της στο εικονικό κατάστημα της Apple. Ονομάζεται «Badabing» λειτουργεί σε συσκευές iOS (iPhone, iPod, iPad) και η λειτουργία του είναι απλή: Ψάχνει τις φωτογραφίες φίλων του χρήστη στο Facebook προκειμένου να ανακαλύψει όσες ο εικονιζόμενος είναι δίπλα σε θάλασσα ή πισίνα.

Φυσικά, αυτή είναι η «επίσημη» διατύπωση της λειτουργίας της εφαρμογής. Και αυτό γιατί, στην πραγματικότητα απευθύνεται σε (κυρίως άντρες) που θέλουν να βρουν φωτογραφίες γνωστών με… μπικίνι, ή όσο το δυνατόν λιγότερα ρούχα!

Η εφαρμογή περιγράφεται ως «η μόνη εφαρμογή αναγνώρισης εικόνων σε κοινωνικά δίκτυα». Κοστίζει 1,99 δολάρια και όπως θα περίμενε κανείς, υπάρχει όριο ηλικίας για να την κατεβάσει κάποιος, τουλάχιστον 17 ετών.