Η Apple θυμάται τον Steve Jobs

Δημοσίευσε video αφιερωμένο στον ιδρυτή της εταιρείας


ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑAPPLE
21:49
05/10/2012
Η Apple θυμάται τον Steve Jobs
loading

Ένα video με ηχητικά αποσπάσματα και φωτογραφίες από το έργο του Steve Jobs στην Apple δημοσίευσε η αμερικάνικη εταιρεία στην ιστοσελίδα της. Στο video προβάλλονται φωτογραφίες του ίδιου του Jobs ενώ παράλληλα ακούγονται ηχητικά αποσπάσματα από παρουσιάσεις συσκευών της Apple.

Στο τέλος του video εμφανίζεται ένα μήνυμα από τον νυν διευθύνων σύμβουλο της Apple, Tim Cook:

«Ο θάνατος του Steve πριν από ένα χρόνο ήταν μια θλιβερή και δύσκολη στιγμή για όλους μας. Ελπίζω ότι σήμερα όλοι μας θα σκεφτούμε την εκπληκτική ζωή του και τους πολλούς τρόπους που έκανε τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος.

Ένα από τα μεγαλύτερα δώρα του Steve στον κόσμο είναι η Apple. Καμία εταιρεία δεν έχει εμπνεύσει ποτέ τόση δημιουργικότητα ή έχει θέσει τόσο υψηλά πρότυπα για τον εαυτό της. Οι αξίες μας προέρχονται από τον Steve και το πνεύμα του θα είναι πάντα το θεμέλιο της Apple. Μοιραζόμαστε το μεγάλο αυτό προνόμιο και την ευθύνη της μεταφοράς της κληρονομιάς του στο μέλλον.

Είμαι απίστευτα υπερήφανος για το έργο που κάνουμε, παρέχοντας προϊόντα που λατρεύουν οι πελάτες μας και ονειρευόμαστε την δημιουργία νέων που θα τους ενθουσιάσουν στο μέλλον. Είναι ένα υπέροχος φόρος τιμής στην μνήμη του Steve και σε όλα όσα πρεσβεύει.

Tim.»

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει