Τρεις συσκευές ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει η HTC φέτος και η πρώτη φωτογραφία μιας εξ’ αυτών, συγκεκριμένα του HTC Accord, διέρρευσε στο διαδίκτυο.

Η φωτογραφία αναρτήθηκε στο twitter από το μέλος των xda-developers και σύμφωνα με το The Verge είναι πραγματικό render της συσκευής και προέρχεται από μια ROM της HTC.

Αν και φαίνεται στην φωτογραφία με Windows Phone 7, είναι σίγουρο πως θα κυκλοφορήσει με τα 8, ενώ το μοβ χρώμα της δείχνει πως η Κορεάτικη εταιρεία σκοπεύει να υιοθετήσει πιο ζωντανά χρώματα για τον σχεδιασμό των συσκευών της.

Το HTC Accord θα διαθέτει διπύρηνο επεξεργαστή στα 1.5GHz, οθόνη 4.3 ιντσών τεχνολογίας Super LCD2 με ανάλυση 1280×720, κάμερα 8 megapixel με δυνατότητα λήψης video στα 1080p, υποστήριξη καρτών microSD και τεχνολογία NFC.

Με την Samsung να έχει ήδη παρουσιάσει το πρώτο Windows Phone 8 smartphone και άλλες δυο συσκευές να αναμένεται να παρουσιαστούν από την Nokia την επόμενη εβδομάδα, είναι σχεδόν σίγουρο πως τις επόμενες ημέρες θα δούμε και την επίσημη παρουσίαση του Accord από την HTC.