Εάν ο ύπνος σας είναι μια δύσκολη υπόθεση και οι αϋπνίες, μια συνηθισμένη κατάσταση, αυτό το κρεβάτι υπόσχεται –σε συνεργασία με το κινητό σας – να δώσει μια άμεση λύση στο πρόβλημα.

Το κρεβάτι Balluga μπορεί όπως υποστηρίζουν οι εμπνευστές του να βοηθήσει όσους έχουν προβλήματα στον ύπνο να κόψουν το ροχαλητό –ανεβάζοντας για παράδειγμα αυτόματα το μαξιλάρι την ώρα του ύπνου- να τους κάνει μασάζ για να κοιμηθούν και να ρυθμίσουν την υποστήριξη του στρώματος ανάλογα με τις προτιμήσεις τους.

Είναι γεμάτο με κυψέλες αέρα για να είναι ευκολότερο να ελέγξει κανείς πόσο σκληρό ή μαλακό θα είναι το στρώμα του ενώ ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας εξηγεί ότι οι περισσότερες κυψέλες αέρα σημαίνουν περισσότερες δυνατότητες ρύθμισής του από τον κάθε πελάτη. «Με την αύξηση ή τη μείωση του αέρα, μπορείτε να κάνετε το στρώμα πιο σταθερό ή περισσότερο μαλακό» αναφέρει χαρακτηριστικά και προσθέτει ότι υπάρχει ακόμη η δυνατότητα να ρυθμίσει κανείς τη θερμοκρασία του στρώματος ώστε να είναι πιο ζεστό ή πιο δροσερό ανάλογα με τον καιρό και να προσφέρει τον κατάλληλο και καλύτερο ύπνο.

Εκτός όμως από αυτά ένα άλλο χαρακτηριστικό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι ότι το κρεβάτι θα είναι συνδεδεμένο με το smartphone του χρήστη (iPhone, Android ή Windows συσκευή) μέσω μιας εφαρμογής ώστε να μπορεί αυτός να ελέγξει τις ρυθμίσεις του κρεβατιού αλλά και να πάρει πληροφορίες για πώς κοιμήθηκε το βράδυ. Κάθε πρωί δηλαδή θα έχει μια συλλογή με πληροφορίες χρήσιμες για τις ώρες και τον τρόπο που κοιμήθηκε ο χρήστης. Το κρεβάτι διαθέτει επιπλέον LED φώτα και στις δύο πλευρές για να φωτίζει τη νύχτα όταν κάποιος θέλει να σηκωθεί με τα χρώματα από αυτά να ανήκουν στην προτίμηση του πελάτη. Το καινοτόμο κρεβάτι ζητά την χρηματοδότηση του κόσμου για να ξεκινήσει και οι τιμές θα είναι όπως είναι λογικό αυξημένες.

Δείτε το βίντεο με την παρουσίαση του κρεβατιού…