Ο Tim Cook σχολιάζει την νέα θήκη με μπαταρία της Apple

Ο CEO της εταιρείας στάθηκε στην ευκολία χρήσης και τοποθέτησης στη συσκευή


ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑAPPLE
14:07
11/12/2015
Ο Tim Cook σχολιάζει την νέα θήκη με μπαταρία της Apple
loading

Ο Tim Cook παραβρέθηκε χθες σε ένα event της Apple στην Νέα Υόρκη και όπως ήταν φυσικό δέχτηκε πολλές ερωτήσεις για την θήκη της εταιρείας για τα iPhone 6 και iPhone 6S.

Ο Lance Ulanoff του Mashable ρώτησε τον Tim Cook αν δηλώνει ενθουσιασμένος με την νέα αυτή θήκη ειδικά όταν πολλοί και λόγω του σχεδιασμού της πλέον την αποκαλούν με την ονομασία «the hump» – «Η καμπούρα».

«Ξέρετε δεν θα την ονόμαζα ως "καμπούρα"» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Tim Cook λέγοντας παράλληλα πως γνωρίζει για τα σχόλια που γίνονται για την Smart Battery Case.

«Όπως γνωρίζεις και εσύ ως χρήστης μια τέτοιας θήκης, ένα σημείο που πρέπει να σταθεί κάποιος είναι η ευκολία με την οποία μπορεί κάποιος να την χρησιμοποιήσει. Έχεις δοκιμάσει να βάλεις μια παρόμοια θήκη στην συσκευή σου; Αν φορτίζεις το τηλέφωνο σου κάθε μέρα τότε μάλλον δεν θα χρειαστείς μια τέτοια θήκη. Αλλά αν ταξιδεύεις συχνά ή σου αρέσουν οι εξορμήσεις τότε είναι σίγουρο ότι θα σου αρέσει να την έχεις μαζί σου» ανέφερε ο Cook τονίζοντας από την μία – και εδώ έχει δίκιο – την δυσκολία με την οποία κάποιες θήκες-μπαταρία έχουν ως προς την είσοδο της συσκευής σε αυτή, ενώ από την άλλη θέλησε να δώσει το στίγμα της χρήσης της θήκης αυτής.

Η εν λόγω θήκη έχει δημιουργήσει μια σειρά από αρνητικά σχόλια από την στιγμή που κυκλοφόρησε με πολλούς να κατηγορούν μεταξύ άλλων την Apple για φτωχό σχεδιασμό και έλλειψη συγκέντρωσης. Το παράδοξο όμως είναι πως παρά τα αρνητικά σχόλια όσοι την έχουν χρησιμοποιήσει πραγματικά ως τώρα την βρήκαν τόσο χρηστική, όσο και έξυπνη κάτι που τους έκανε να ξεχάσουν τον σχεδιασμό της που σίγουρα δεν ξετρελαίνει κανέναν.

Πηγή: appleworldhellas.com

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει