Αν και εμφανισιακά παραπέμπει στο δημοφιλές κινητό της Apple, στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα φορητό… ανεμιστήρα!

Το συγκεκριμένο gadget έχει αρκετά κοινά στοιχεία με το iPhone 4: Αρχικά, το χαρακτηριστικό κουμπί κάτω από την οθόνη. Βέβαια, η λειτουργία του, στη συσκευή αυτή είναι να ενεργοποιεί την λειτουργία του ανεμιστήρα. Έπειτα, η οθόνη είναι σαφώς εμπνευσμένη από το αληθινό κινητό και δείχνει να ομοιάζει αρκετά με την αυθεντική. Φυσικά, δεν πρόκειται για πραγματική οθόνη.

Αναφορικά με τις διαφορές, η πιο χαρακτηριστική είναι το πάχος της συσκευής: είναι περίπου 3 με 4 φορές παχύτερο από το πραγματικό iPhone! Στο κάτω μέρος, αντί για την παραδοσιακή θύρα των συσκευών της Apple, βρίσκεται μια θύρα mini USB που χρησιμοποιείται για τη φόρτιση του gadget καθώς και ένα φωτάκι λειτουργίας.

Το πλέον όμως ενδιαφέρον μέρος της συσκευής είναι η πίσω μεριά, καθώς εκεί βρίσκονται οι γρίλιες από όπου εξέρχεται ο αέρας του ανεμιστήρα! Το πίσω αυτό κάλυμμα είναι αποσπώμενο προκειμένου να μπορεί ο χρήστης να αφαιρέσει ένα μπλε σφουγγάρι το οποίο αφού βρέξει ελαφρά το επανατοποθετεί, κάνοντας έτσι τον αέρα που βγαίνει, όταν ο ανεμιστήρας λειτουργεί, πιο ψυχρό.

Η ενσωματωμένη μπαταρία χρειάζεται περίπου 5 ώρες για να φορτιστεί πλήρως και να επιτρέψει στην ιδιότυπη αυτή συσκευή να λειτουργήσει για 1 ώρα. Το κόστος της είναι μόλις 10 δολάρια.