Σε αντίθεση με τα άτομα που έχουν καταθέσει μέχρι σήμερα για την υπόθεση με τους στημένους αγώνες ο Κώστας Βαξεβάνης στάθηκε… απέναντι στον Μάκη Ψωμιάδη προειδοποιώντας το δικαστήριο για το ενδεχόμενο «αγιοποίησης του» βάσει των καταθέσεων που έχουν υπάρξει μέχρι σήμερα.

«Στη μετοχική σύνθεση των εταιριών του δεν εμφανίζεται πουθενά. Όμως φαίνεται ως ο ιδιοκτήτης σε όλες αυτές.

Έχει τη συμπεριφορά ανθρώπου που σχετίζεται με τις επιχειρήσεις αυτές. Στην Καβάλα εμφανιζόταν ο Ψωμιάδης την ώρα που είχε μηδενικά εισοδήματα και κυκλοφορούσε με πούρα, χρυσά δαχτυλίδια, χρυσά ρολόγια κι έχει και τους κορυφαίους δικηγόρους. Ουδέποτε έχει διαψεύσει ότι έχει σχέση με τις εταιρίες αυτές και στην Καβάλα εμφάνιζε την εικόνα του προέδρου της ΠΑΕ», ανέφερε ο γνωστός δημοσιογράφος και στη συνέχεια αναφέρθηκε σε ηχητικά ντοκουμέντα που έχει παρουσιάσει στην εκπομπές και έχουν σχέση με τον Μάκη Ψωμιάδη.

«Και για το προπατορικό αμάρτημα που φταίει η Εύα, ηθικός αυτουργός είναι ο Ψωμιάδης;», ανέφερε με μεγάλη δόση ειρωνείας ο δικηγόρος του Μάκη Ψωμιάδη, Γιάννης Ηρειώτης.

Ο Κώστας Βαξεβάνης συνέχισε: «Κυρία πρόεδρε, υπάρχει κίνδυνος να φύγουμε από εδώ με αγιοποιημένη την εικόνα του κ. Ψωμιάδη».

Εν μέσω έντασης, το δικαστήριο ζήτησε από τον Κώστα Βαξεβάνη να αναφερθεί σε ό,τι ξέρει αποκλειστικά για τα «στημένα» παιχνίδια και ο δημοσιογράφος αποκρίθηκε: «Δεν ξέρω με ποιον τρόπο στήνονται τα παιχνίδια. Ισχύει ό,τι σας έχω πει».

Πηγή: sport-fm.gr