Πολλοί είναι οι σύλλογοι που έχουν τιμήσει τους πρώην παίκτες τους, αποσύροντας την φανέλα που φορούσαν. Στην Γουέστ Χαμ ήταν του Μπόμπι Μουρ, στην Κολωνία του Λούκας Ποντόλσκι και στη Μίλαν του Πάολο Μαλντίνι. Ο Ράιν Γκιγκς όμως δεν θα ήθελε να συμβεί κάτι τέτοιο…

Ένας πραγματικός αρχηγός που δεν άφησε ποτέ την αγαπημένη του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, βοηθώντας την προσφάτως και σε διαφορετικούς ρόλους από τον κλασικό. Παρά την 23χρονη πορεία του με τους «κοκκινούς διαβόλους» όμως, ο 41χρονος Ουαλός υποστήριξε πως θα ήταν λάθος να αποσυρθεί η φανέλα με το «11» που φορούσε.

«Εξαρτάται από τον σύλλογο στην πραγματικότητα, αλλά πιστεύω πως δεν είναι σωστό για την Γιουνάιτεντ που βγάζει συνέχεια σπουδαίους ποδοσφαιριστές», ήταν τα ταπεινά λόγια του παλαίμαχου μέσου στην τηλεόραση της ομάδας.

Επιπλέον, παραδέχτηκε πως θέλει να δει τον ανάδοχο της φανέλας του, ελπίζοντας πως θα του φέρει τύχη κατά την διάρκεια της καριέρας του.

«Δεν έχω σκεφτεί ποιος θα μπορούσε να πάρει την φανέλα με το νούμερο “11”. Θα είναι υπό πίεση, σωστά», απόρησε χαριτολογώντας ο Γκιγκς, προσθέτοντας: «Ανυπομονώ να δω ποιος θα την πάρει και του εύχομαι τα καλύτερα».