Το απόλυτο ποδοσφαιρικό θέαμα με το Μουντιάλ της Βραζιλίας συνεχίζεται, ενώ στην χώρα σε εξέλιξη βρίσκονται και κινητοποιήσεις πολιτών κατά του υπέρογκου κόστους της διοργάνωσης. Σε κάθε περίπτωση τα μάτια και η… ψυχή όλων των φιλάθλων του κόσμου βρίσκονται στην… χώρα του Πελέ, όπου λίγοι έχουν την τύχη να βρίσκονται.

Ας δούμε μερικές εικόνες στις οποίες πρωταγωνιστεί ο λαός του Μουντιάλ. Οι φωτογραφίες είναι από Μεξικό, ΗΠΑ και κυρίως από τους δρόμους της Βραζιλίας, όπου εύκολα διαπιστώνει κανείς πως σε κάθε γωνιά υπάρχουν και πιτσιρικάδες που παίζουν μπάλα…


Ένας οπαδός της Βραζιλίας βρίσκεται κάτω από τον στολισμό για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας στη γειτονιά του Pelourinho στο Σαλβαδόρ. Η φωτογραφία τραβήχτηκε πριν τον αγώνα της Βραζιλίας κόντρα στο Μεξικό.


Φίλαθλοι της Βραζιλίας παρακολουθούν το ματς της χώρας τους για τον πρώτο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου κόντρα στο Μεξικό.


Ένας οπαδός του Μεξικού πήρε μαζί του και τον… Μεξικανό Batman για να απολαύσει τον αγώνα της χώρας του κόντρα στην Βραζιλία. Η φωτογραφία τραβήχτηκε στην πλατεία Zocalo στο Μεξικό.


Δύο παιδιά παρακολουθούν την προσπάθεια της χώρας τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2014


Ένας οδηγός ταξί τραβάει φωτογραφίες στην φτωχογειτονιά του Varjao στα προάστια της Brasilia.


Όνειρο του αγοριού που παίζει μπάλα στο Varjao να δει την Εθνική Βραζιλίας να κερδίζει όλους τους αγώνες της στο Μουντιάλ.


Οπαδοί της Βραζιλίας φιλιούνται κατά τη διάρκεια παρακολούθησης του αγώνα Μεξικό-Βραζιλία στην περίφημη παραλία Copacabana.


Τα δικά του κόλπα με την μπάλα μας κάνει ένα αγόρι στο Varjao.


Έρημοι σχεδόν οι δρόμοι σε ώρα αιχμής στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, αφού όλοι παρακολουθούν τον αγώνα Βραζιλία-Μεξικό.


Με μία μάσκα αγώνων πάλης ποζάρει ένας φαν του Μεξικό την ώρα που φτάνει στο Castelao για το ματς της χώρας του με τη διοργανώτρια Βραζιλία.


Νεαρές Βραζιλιάνες ποζάρουν μαζί με οπαδό του Μεξικού στη Fortaleza.


Δίπλα από μια ομάδα αστυνομικών περνούν βραζιλιάνοι οπαδοί για να φτάσουν στο γήπεδο στη Fortaleza.


Μια οπαδός της Βραζιλίας περιμένει με τις πλατφόρμες της την έναρξη του αγώνα.


Πάγκος με μπλουζάκια της Βραζιλίας προς πώληση στο Curitiba.


Την κοιλιά της αγαπημένης του, η οποία είναι έγκυος, φιλά ένας οπαδός της Βραζιλίας στο Castelao.


Οπαδός του Μεξικό περιμένει την έναρξη του αγώνα με τη Βραζιλία στο Castelao.


Ένα αγόρι φωτογραφήθηκε σε μια φτωχογειτονιά της Βραζιλίας να φορά μπλούζα του σταρ της χώρας του, Νεϊμάρ.


Οι οπαδοί περιμένουν την έναρξη του αγώνα στο γήπεδο.


Η 35χρονη Marisa Cortez από τη Βραζιλία ζει στις ΗΠΑ και παρακολουθεί των αγώνα των Ηνωμένων Πολιτειών κόντρα στην Γκάνα.


Παιδιά παίζουν μπάλα στη συνοικία Rocinha του Ρίο.


Οι οπαδοί του Μεξικό φτάνουν με τα ποδήλατά τους στο στάδιο για το ματς του πρώτου ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τη Βραζιλία.