Ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος συνεργάζεται με το yahoo sports, θεώρησε ότι η Ελλάδα θα προκριθεί. Από εκεί και πέρα, σε video που γύρισε, έκανε ένα τρομερό σενάριο, εντελώς… «special» ακόμα και για τον ίδιο.

«Δεν προσπαθούμε να προβλέψουμε, κάνουμε πλάκα. Πρέπει να κάνουμε κάτι που είναι τρελό να γίνει πραγματικότητα», είπε και… σημείωσε ότι η Αγγλία θα νικήσει τη Βραζιλία! Στη συνέχεια, δημιούργησε ένα ματς ανάμεσα στην Αργεντινή και την Πορτογαλία, τον Λιονέλ Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο και διάλεξε την γενέτειρά του.

Έτσι, στα δικά του ημιτελικά προκρίθηκαν η Αγγλία, η Γερμανία, η Ιταλία και η Πορτογαλία. «Ο κόσμος θα πει ότι είμαι έξυπνος», τόνισε χαμογελώντας. και πρόσθεσε: «Κι αυτό γιατί επειδή τα φτιάχνω έτσι ώστε να παίξουν τελική η Πορτογαλία με την Αγγλία, έτσι ώστε να μπορώ να δουλέψω ειρηνικά στην Αγγλία και να έχω ειρήνη με την Πορτογαλία τον υπόλοιπο καιρό!».

Όσον αφορά το πως θα κριθεί ο τελικός έκπληξη; «Ο Πρωταθλητής θα αναδειχθεί στα πέναλτι. Η Πορτογαλία έχει χάσει πολλές φορές στα πέναλτι, ενώ και η Αγγλία χάνει στη διαδικασία αυτή. Θα βρούμε μία λύση όπου ο διαιτητής θα αποφασίσει για τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή στο κέρμα!»

Πηγή: gazzetta.gr