Η ΑΕΚ βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με την πλευρά του Ερυθρού Αστέρα για την απόκτηση του Νέναντ Κρστίσιτς, ο οποίος -σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από τη Σερβία- είπε οριστικά το «ναι» στην Ένωση.

Όπως γράφει το mozzartsport, ο «δικέφαλος» έφτασε σε προφορική συμφωνία με τον 28χρονο Σέρβο μέσο για συμβόλαιο τριών χρόνων με οψιόν για ακόμα ένα έτος και με ετήσιες απολαβές 500.000 ευρώ. Μάλιστα, όπως τονίζεται, ο Κρστίσιτς απάντησε αρνητικά στην πρόταση ανανέωσης που είχε από τον Ερυθρό Αστέρα και η οποία ανερχόταν στα 300.000 ευρώ τον χρόνο μέχρι το 2023, για να αποδεχθεί εκεί της πρωταθλήτριας Ελλάδας.

Πλέον, η ΑΕΚ εντείνει την πίεση προς την πλευρά του Ερυθρού Αστέρα για να κάνει αποδεκτή την πρότασή της και να εντάξει στο δυναμικό της τον παίκτη από τον Ιανουάριο, και όχι από το καλοκαίρι, όταν και λήγει το συμβόλαιό του με την ομάδα του Βελιγραδίου. Όπως προσθέτουν οι Σέρβοι, η πρόταση της Ένωσης ύψους 250.000 ευρώ απορρίφθηκε και η πρωταθλήτρια Ελλάδας θα πρέπει να ανέβει γύρω στα 500.000 ευρώ για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή, παρότι ο σύλλογος του Βελιγραδίου φαινομενικά αξιώνει μέχρι και 1 εκατομμύριο για να ανάψει το «πράσινο φως».

Τη δεδομένη στιγμή ο Κρσιτς βρίσκεται σε διακοπές με την οικογένειά του στην Ιταλία και περιμένει τις εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο ομάδων. Οι επόμενες 48 ώρες σίγουρα θα είναι κρίσιμες για την έκβαση της υπόθεσης, με την Ένωση, πάντως, να έχει επικεντρωθεί στο να πετύχει το deal με τους Σέρβους και να κάνει δικό της έναν παίκτη, ο οποίος και το περασμένο καλοκαίρι είχε φτάσει μια ανάσα από το να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα.

Πηγή: gazzetta.gr