Φιλικό με τη Σαουδική Αραβία, την ομάδα που θα αντιμετωπίσει τη Ρωσία, στο πρώτο ματς του Μουντιάλ 2018, έδωσε χθες το βράδυ η εθνική Ιταλίας. Στο ντεμπούτο του Ρομπέρτο Μαντσίνι στον πάγκο, ο Μάριο Μπαλοτέλι επέστρεψε στις υποχρεώσεις της «ατζούρα» μετά από τέσσερα χρόνια και μάλιστα σημείωσε και γκολ, με το οποίο έγινε το 1-0 (τελικό σκορ 2-1 υπέρ των Ιταλών).

Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε στο Σεντ Γκάλεν της Ελβετίας και όπως φαντάζει λογικό, οι Ιταλοί φίλαθλοι ήταν εκείνοι που κατείχαν τη μερίδα του λέοντος στις εξέδρες. Μάλιστα, κάποιοι από αυτούς ανέβασαν και ένα πανό, που έγραφε: «Ο αρχηγός μου έχει ιταλικό αίμα».

Αυτό για τον Μπαλοτέλι έμοιαζε ευθεία προσβολή προς εκείνον, καθώς είναι ένας από τους υποψήφιους να φορέσει το περιβραχιόνιο της εθνικής Ιταλίας, ενώ κανείς από τους δύο γονείς του δεν είναι Ιταλός (είναι και οι δύο Γκανέζοι).

Με ανάρτησή του στα social media, ο εκκεντρικός επιθετικός έκανε σαφές πως αυτό το μήνυμα τον πείραξε ιδιαίτερα, ενώ η φωτογραφία που ανέβασε και εμφανίζεται το πανό, συνοδεύτηκε με την εξής λεζάντα: «Είμαστε στο 2018 παιδιά, αρκετά! Ξυπνήστε σας παρακαλώ!».

nb5hokfv