Ιστοσελίδα που ασχολείται αποκλειστικά με τα θέματα της Λίβερπουλ έχει τον Κώστα Τσιμίκα στη λίστα με τους παίκτες που αυτό το καλοκαίρι είναι πιθανόν να αποχωρήσουν από το Άνφιλντ.

«15 παίκτες που θα είναι διαθέσιμοι αυτό το καλοκαίρι και 12 ακόμη που θα μπορούσαν να αποχωρήσουν». Αυτός είναι ο τίτλος του σχετικού θέματος της ιστοσελίδας «thisisanfield.com», όπου εμπλέκεται και το όνομα του Κώστα Τσιμίκα.

Με τον Κλοπ να βλέπει να χάνεται το Champions League για την επόμενη σεζόν, η ομάδα θα προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στο ρόστερ της για την επόμενη σεζόν.

Ο Γερμανός τεχνικός, μάλιστα, θα στοχεύσει στο πρωτάθλημα και γι’ αυτό θα κοιτάξει να εξοικονομήσει χρήματα ώστε να προχωρήσει στην ενίσχυση τη Λίβερπουλ, με σκοπό να την ανεβάσει αγωνιστικά και πάλι.

Έτσι, παρουσιάζονται 12 παίκτες οι οποίοι θα είτε θα μπουν στην transfer list είτε θα μείνουν ελεύθεροι.

Ένας παίκτης υψηλού προφίλ, που αναμένεται να πει «αντίο» είναι ο Τζίνι Βαϊνάλντουμ, καθώς δεν συμφωνεί να ανανεώσει το συμβόλαιό του που εκπνέει σε δύο μήνες. Αντριάν και Γιασέρ Λαρουσί επίσης μένουν ελεύθεροι.

Προς πώληση θα είναι οι Σατσίρι και Οριγκί, για να βρουν και περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Βέβαια, μπορεί η Λίβερπουλ να μη βρει τα χρήματα που ζητάει αλλά θα… ρίξει νερό στο κρασί της αν χρειαστεί.

Λόρις Κάριους, Άντερσον Αρόγιο, Ανταμ Λιούις, Μπεν Γούντμπερν επίσης βλέπουν το χρόνο τους στο Άνφιλντ να τελειώνει.

Ενας παίκτης που αναμένεται να φέρει χρήματα στην ομάδα είναι ο Μπεν Ντέιβις, ο οποίος ήταν δανεικός στην Πρέστον. Δεν έχει πάρει ακόμη χρόνο συμμετοχής στην πρώτη ομάδα και αυτό μάλλον δεν θα συμβεί.

Και κάπου εδώ γίνεται αναφορά και στον Κώστα Τσιμίκα: «Αλλη μια πρόσφατη άφιξη που θα μπορούσε να αποχωρήσει, χωρίς να προκαλέσει έκπληξη, είναι αυτή του Κώστα Τσιμίκα αφού σ’ αυτό το στάδιο δεν κατάφερε να πείσει τον προπονητή για την αξία του».

Στη συνέχεια, το εν λόγω ρεπορτάζ στέκεται και στους Ναμπί Κεϊτά-Άλεξ Οξλέιντ-Τσάμπερλεϊν, που επίσης θα μπορούσαν να αποχωρήσουν.

Στη συνέχεια γίνεται αναφορά σε μια ομάδα παικτών από την ακαδημία, που επίσης θα μπορούσαν να φύγουν από το σύλλογο αυτό το καλοκαίρι.

Τα ονόματα αυτά είναι των: Τόνι Γκάλαχερ 921 ετών), Μόργκαν Μπόγιες(20), Τζακ Ουόλς (19), Λίαμ Κόιλ (21), Τζο Χάρντι (22), Αμντί Σαρίφ (20), Ελία Ντίξον-Μπόνερ (20) και Ματέο Ριτάτσιο (19).

Πηγή: gazzetta.gr