«Πέταξε» δύο βαθμούς στον Βόλο ο Ολυμπιακός.

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στον Βόλο. Σε ένα ματς όπου είχε δύο δοκάρια και του ακυρώθηκε λανθασμένα ένα γκολ αλλά και δεν πήρε ένα πέναλτι έμεινε στο 0-0 με την τοπική ομάδα.

Ο φιλοξενούμενος Ολυμπιακός κατέβασε ενδεκάδα με Σα τέρμα, Σεμέδο – Μπα στόπερ, Ομάρ και Τσιμίκα στα άκρα της άμυνας, Μπουχαλάκη – Καμαρά κέντρο, άκρα με Μασούρα – Μπρούνο και μπροστά Ελ Αραμπί – Σουντανί.

Ο γηπεδούχος Βόλος είχε διάταξη 4-1-4-1. Οι 11 του ήταν οι Γκαραβέλης, Ντεντάκης, Φερράρι, Διαμαντής, Τσίκα, Τσοκάνης, Μπαλογιάννης, Μουνίθ, Γέντρισεκ, Λύρατζης και Τόρες. Ειδικότερα Γκαραβέλης κίπερ, τετράδα άμυνας με Φερράρι, Διαμαντή, Τσίκα και Ντεντάκη, κέντρο με Τσοκάνη εξάρι και μπροστά του, τους Μουνίθ και Μπαλογιάννη και άκρα με Τόρες – Λύρατζης. Μπροστά ο Γέντρισεκ. Ο Γέντρισεκ εναλασσόταν με τον τόρες μπροστά πάντως.

Στο παιχνίδι του Βόλου στο 8′ ο Σα έβγαλε δύσκολα το φάουλ του Μουνίθ όμως το παιχνίδι… άναψε για τα καλά στην συνέχεια. Στο 17ο λεπτό διαιτητής Φωτιάς και VAR αποφάσισαν εντελώς λανθασμένα ότι δεν υπάρχει γκολ του Σουντανί ενώ ο Αλγερινός καλυπτόταν. Ο Πέδρο Μαρτίνς επίσης είχε την ατυχία να κάνει δύο αναγκαστικές αλλαγές με Μπρούνο και Σουντανί για να μπουν οι Λοβέρα και Γκερέρο.

Λίγο μετά το 30′ υπήρξε ένταση και αποβολή στον πάγκο του Ολυμπιακού ενώ περίπου στο 34′ Μπέος και Καραπαπάς ήρθαν σε αντιπαράθεση με τον διαιτητή να ζητά να φύγουν και οι δύο, βγάζοντας κάρτες. Ο Μπέος που είδε κόκκινη κάρτα είχε δηλωθεί στο Φ.Α. ως διερμηνέας.

Στο 42′ ο Μουνίθ είχε μία καλή φάση ελάχιστα έξω. Στο 45+ ένα καλό σουτ του Σεμέδο έφυγε λίγο έξω και λίγο μετά δεν δόθηκε πέναλτι του Φερράρι πάνω στον Ελ Αραμπί παρότι ο Φωτιάς πήγε να το δει στο VAR. Έτσι έκλεισε το α’ μέρος.

Στο 52ο λεπτό το παιχνίδι πήγε να πάρει δύσκολη τροπή για τον Ολυμπιακό σε μία φάση που ο Σα έκανε κακή έξοδο και ο Σεμέδο αιφνιδιάστηκε και έδιωξε δύσκολα. Ο Ολυμπιακός απείλησε ξανά με τον Ελ Αραμπί ενώ ο Βόλος είχε μεγάλη φάση στο 67′ με καίριο διώξιμο του Σεμέδο. Στο 68′ ο Ελ Αραμπί είχε σουτ στο δοκάρι και στο 72′ ο Ολυμπιακός είχε ξανά δοκάρι μετά από φάουλ του Λοβέρα και απόκρουση του Γκαραβέλη. Ο Ολυμπιακός – όπου ο Μαρτίνς είχε στις αλλαγές του και τον Λάζαρο που είχε να παίξει από πέρυσι τον Φλεβάρη – πίεσε πολύ και είχε πάλι φάσεις όμως το 0-0 έμεινε μέχρι τέλους.

ΒΟΛΟΣ: Γκαραβέλης, Ντεντάκης, Φερράρι, Διαμαντής, Τσίκα, Τσοκάνης, Μπαλογιάννης, Μουνίθ, Γέντρισεκ (66′ Τσαούσης), Λύρατζης και Τόρες (90+ Μάντζης).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Σουντανί (45+ λ.τρ. Γκερέρο), Σεμέδο, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Ελ Αραμπί, Ομάρ, Μπρούνο (31′ λ.τρ. Λοβέρα), Μασούρας (78′ Λάζαρος), Τσιμίκας και Μπα.

πηγή: gazzetta.gr