Τα συνεχή «στραβά» αποτελέσματα στην ΑΕΚ και οι αλλοπρόσαλλες εμφανίσεις συνεχίστηκαν και την Κυριακή (24/11) κόντρα στον Άρη, με το 1-1 του ΟΑΚΑ. Στην Ένωση αδυνατούν να βγάλουν πρόοδο στο παιχνίδι τους, με την καλή περίοδο μετά τον Μιγκέλ Καρντόσο να αποδεικνύεται σύντομα, με όλα τα… στραβά του καλοκαιριού να αποκαλύπτονται.

Σύμφωνα με μέρος των «κιτρινόμαυρων» ρεπορτάζ, στις τάξεις του συλλόγου υπάρχει έντονος προβληματισμός για το κατά πόσο θα συνεχίσει η συνταγή αυτή, με τον Νίκο Κωστένογλου να βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς, είναι χαρακτηριστικές: «Υπάρχει έλλειψη αυτοπεποίθησης. Δείχνουν φόβο (οι παίκτες). Ίσως το τελευταίο αρνητικό αποτέλεσμα μας επηρέασε. Δεν θα έλεγα ότι στα προηγούμενα ματς είχαμε άσχημη εικόνα. Αλλά σήμερα δεν ήμασταν καθόλου καλοί».

Ο Μακεδόνας τεχνικός θα αποτελούσε μια μεταβατική περίοδος, μέχρι να βρεθεί ο κατάλληλος προπονητής, τον οποίο ο Ίλια Ίβιτς φαίνεται να μην έχει βρει ακόμη για να τον «κλείσει», ωστόσο τα αποτελέσματα δεν βοηθούν για να παραταθεί αυτό το χρονικό διάστημα.

Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής έχει εντείνει τις προσπάθειές του, αν και αρχικά ο χρόνος για κάτι τέτοιο φάνταζε περισσότερος. Πάντως, η ΑΕΚ δεν δείχνει να έχει αυτήν τη στιγμή έτοιμη λύση και όσο αυτή δεν προκύπτει, μοιάζει δύσκολο να υπάρξει αντικατάσταση. Χωρίς, τίποτα να αποκλείεται, πάντως…