Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, τόνισε πως θα απεμπλακεί από τους «βυσσινί», ενώ για τον Ντέλετιτς ανέφερε ότι εκτιμά πως έχει υπογράψει στην ΑΕΚ.

Την απόφασή του να αποχωρήσει από το ελληνικό ποδόσφαιρο δημοσιοποίησε ο Αλέξης Κούγιας, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε. Ο ισχυρός άνδρας των «βυσσινί» «επιτέθηκε», μεταξύ άλλων στον πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο και στον εισαγγελέα Γιώργο Λαΐνη, ενώ σχολίασε ότι η «κωλυσιεργία στην ανανέωση της συνεργασίας της ΑΕΛ με τον Ντέλετιτς, οφείλεται στο γεγονός πως ο Σέρβος έχει υπογράψει στην ΑΕΚ, παρότι εκείνος το αρνείται.

«Πήρα την απόφαση οριστικά και αμετάκλητα να αποχωρήσω από την ΑΕΛ και από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Από αυτήν την στιγμή δεν θα παρακολουθήσω ξανά αγώνα της ΑΕΛ, είτε εντός είτε εκτός έδρας. Ούτε θα έρθω ξανά στη Λάρισα. Παύω να έρχομαι στο γήπεδο. Κουράστηκα. Περιμένω να βοηθήσετε κι εσείς να βρεθεί ο αντικαταστάτης μου. Παύω να είμαι η αιτία της κόντρας. Η απόφασή μου είναι οριστική και αμετάκλητη και δεν θα μου την αλλάξει κανένας. Μέχρι να βρεθεί ο διάδοχός μου, δεν θα συμμετάσχω στην καθημερινότητα της ΠΑΕ. Δεν θα ξαναβγάλω ανακοίνωση», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Πηγή: gazzetta.gr