Ραγδαίες ίσως να είναι οι εξελίξεις στην ΑΕΚ όσον αφορά τη θέση στον πάγκο. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι εδώ και καιρό «στριμωγμένος», ένα καλό σερί με αντίστοιχες εμφανίσεις της ομάδας του, έδωσαν… οξυγόνο, όμως το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και η εικόνα που έβγαλε το σύνολό του, έφερε ξανά αναταράξεις.

Όλα δείχνουν πως αργά ή γρήγορα (πιθανότατα και άμεσα) ο Εβρίτης τεχνικός θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της Ένωσης. Από πλευράς του διοικητικού ηγέτη του «δικεφάλου», Δημήτρη Μελισσανίδη, δεν φαινόταν να υπάρχει τέτοια πρόθεση, αλλά ο ίδιος ο 50χρονος κόουτς δεν φαίνεται να είναι σε θέση να συνεχίσει το έργο του και σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει στα «κιτρινόμαυρα» ρεπορτάζ, είναι έτοιμος να αποχωρήσει.

Οι εξελίξεις αναμένονται ακόμη και σήμερα, αν και μένουν περίπου 48 ώρες για την κρίσιμη αναμέτρηση Κυπέλλου με τον Ατρόμητο, για τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Ένας από τους λόγους που ο Ουζουνίδης κοιτάει προς την έξοδο, είναι πως το κλίμα είναι βαρύ για εκείνον. Εκτός της ανοικτής αμφισβήτησης από τους φιλάθλους της ομάδας, τα όσα διαρρέονται από το εσωτερικό της ομάδας, αναφέρουν πως έχει χάσει τα αποδυτήρια.