Στην ανακοίνωση ότι αφαιρούνται 3 βαθμοί από τον Παναθηναϊκό για τις οφειλές στον Γενς Βέμερ προχώρησε η ΕΠΟ. Ωστόσο, το «τριφύλλι» ίσως και να μπορέσει να ξεφύγει, καθώς υπάρχει ένας αστερίσκος…

Η προσφυγή του Γερμανού μπακ είχε εκδικαστεί την προηγούμενη Τετάρτη (14/03). Η απόφαση γι’ αυτήν ανακοινώθηκε σήμερα, με το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ομοσπονδίας να δικαιώνει τον παίκτη, όμως όχι και στο αίτημα άμεσης ενεργοποίησης της ποινής.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως για να συμβεί αυτό, θα πρέπει πρώτα να γίνει νέο δικαστήριο. Κοινώς, οι δύο πλευρές θα έχουν χρόνο για να συζητήσουν εκ νέου μια πιθανή λύση, με τον Βέμερ, πάντως, να έχει έναν ακόμη μοχλό πίεσης εναντίον του «τριφυλλιού»/

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:

«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έλαβε την εξής απόφαση σχετικά με την υπόθεση μεταξύ του ποδοσφαιριστή Jens Alexander Wemmer και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Απορρίπτει την αίτηση κατά το σκέλος της ενεργοποίησης. Δέχεται κατά τα λοιπά την αίτηση ως προς το σκέλος της επιβολής ποινής. Επιβάλλει ΠΑΕ με την επωνυμία «ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του JENS ALEXANDER WEMMER, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 548/2017 τελεσίδικης απόφασης της της Α’ Ε.Ε.Ο.Δ της ΕΠΟ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».