Το ματς στη Νέα Σμύρνη είχε προκαλέσει πολλούς τριγμούς στον ΠΑΟΚ, καθώς είχε συνεχιστεί η αδυναμία της ομάδας να παίρνει αποτελέσματα εκτός έδρας, παρά το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος αγώνας φάνταζε ευκαιρία για «διπλό». Από τότε, όμως, ο «δικέφαλος» έχει ένα σερί πέντε αγώνων, στους οποίους μετρά αντίστοιχους αριθμούς νικών.

Εκτός από ηθική και ψυχολογική τόνωση στην ομάδα, αυτό το 5/5 με Αιγινιακό για το Κύπελλο, Ξάνθη, Παναθηναϊκό, Πλατανιά για τη Super League και Τρίκαλα (ξανά για το Κύπελλο), έφερε στους λογαριασμούς των παικτών και περισσότερο χρήμα, χάρη σε ένα πριμ που θα μοιράσει στους παίκτες ο Ιβάν Σαββίδης.

Σε σύσκεψη που είχε μέσω Skype, την οποία είχε συγκαλέσει μετά το παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη παρουσία των αρχηγών της ομάδας, του Λούμπος Μίχελ και του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε εκφράσει τη στήριξή του στους παίκτες. Όπως προκύπτει από τα «ασπρόμαυρα» ρεπορτάζ, φέρεται να τους είχε εκφράσει την πίστη του στις δυνατότητές τους και τους ζήτησε «να βρείτε τι φταίει και δεν κερδίζει μακριά από την Τούμπα και να το λύσετε». Παράλληλα, τους έστειλε μήνυμα για εξτρά πριμ αν έκλειναν με νίκες το 2017.

Αυτό πράγματι συνέβη και έτσι οι ποδοσφαιριστές του «δικεφάλου» θα γίνουν λίγο περισσότερο χαρούμενοι ενόψει εορτών…