Στην τελική ευθεία μπήκε η δίκη για την υπόθεση των στημένων ποδοσφαιρικών αγώνων του 2011, γνωστή και  ως «Koriopolis» με την εισαγγελέα του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων να εισηγείται την απαλλαγή πάνω από 50 από τους συνολικά 84 κατηγορούμενους, είτε λόγω παραγραφής είτε λόγω αμφιβολιών.

Μεταξύ των κατηγορουμένων που η εισαγγελέας ζήτησε να κριθούν ένοχοι βρίσκονται ποδοσφαιρικοί παράγοντες, παίκτες αλλά και ποδοσφαιριστές.

Η εισαγγελέας ζήτησε την ενοχή του Αχιλλέα Μπέου και του Γιώργου Τσακογιάννη, οι οποίοι φέρονται ως πρωταγωνιστές της υπόθεσης καθώς έχουν παραπεμφθεί ως διευθυντές δύο ξεχωριστών εγκληματικών οργανώσεων, για επιμέρους αδικήματα.

Συγκεκριμένα ζήτησε να κριθεί ένοχος ο Αχιλλέας Μπέος μόνο για το αδίκημα της δωροδοκίας-δωροληψίας ενός ποδοσφαιρικού αγώνα και συγκεκριμένα του ματς Πανσεραικός-Αστέρας Τρίπολης στις 27 Φεβρουαρίου 2011 με αποτέλεσμα 0-1.

Για τον Γιώργο Τσακογιάννη εισηγήθηκε να κριθεί ένοχος για διεξαγωγή παράνομου στοιχήματος, ξέπλυμα, δωροδοκία-δωροληψία για δύο ποδοσφαιρικούς αγώνες της Ηλιούπολης του 2011, έναν με τον Εθνικό Αστέρα και ένα με τον Λεβαδειακό και παράνομη κατοχή όπλων.

Η εισαγγελέας της έδρας ζήτησε την απαλλαγή από τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης (ένταξης, συγκρότησης και διεύθυνσης), της απάτης και της εκβίασης για όσους κατηγορουμένους έχουν παραπεμφθεί στο εδώλιο με αυτές τις κατηγορίες.

Επιπλέον, εισηγήθηκε την παύση της ποινικής δίωξης λόγω παραγραφής για τα αδικήματα της συμμετοχής σε παράνομο στοίχημα μέσω διαδικτύου ή μέσω πρακτορείου.

Αυτή η πρόταση της εισαγγελέως οδήγησε εκτός του κάδρου των ποινικών ευθυνών όσους κατηγορούμενους κάθονται στο εδώλιο ως παίκτες παράνομου στοιχήματος.