Το διαζύγιο του Άρη με τον Βαγγέλη Αγγέλου έμοιαζε προδιαγεγραμμένο από χθες το βράδυ. Η ακύρωση της σημερινής πρωινής προπόνησης και ο προγραμματισμός έκτακτης συνάντησης με του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ, Δημήτρη Γουλιέλμου, με τον Έλληνα τεχνικό έδειξε ξεκάθαρα ότι υπάρχει απόφαση λύσης της συνεργασίας.

Ο χωρισμός είναι οριστικός και αναμένεται να επισημοποιηθεί εντός των επόμενων ωρών με την έκδοση επίσημης ανακοίνωσης. Αυτήν την απόφαση πήρε ο κ. Γουλιέλμος και την ανακοίνωσε στον Χαλκιδαίο προπονητή, στην έκτακτη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί. Υπό το βάρος των αρνητικών αποτελεσμάτων και βάσει της προβληματικής εικόνας της ομάδας, αποφάσισε ότι έπρεπε να γίνει αλλαγή στην τεχνική ηγεσία.

Τα δεδομένα της υπόθεσης άλλαξαν από χθες το απόγευμα, όταν ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ κάλεσε εσπευσμένα τον Αγγέλου στην Αθήνα και κατ’ επέκταση ακυρώθηκε η πρωινή προπόνηση της ομάδας. Εκεί φάνηκε ξεκάθαρα η πρόθεση του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ. Η σημερινή (17/12) συζήτηση μεταξύ των δύο ανδρών κύλησε απόλυτα ομαλά, με τον 56χρονο κόουτς να αντιλαμβάνεται τη θέση του ιδιοκτήτη και τελικώς να καταλήγουν σε κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας.

Φαβορί ο Καστρίτης

Πληροφορίες που επικαλείται το gazzetta.gr, αναφέρουν ότι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Γιάννης Καστρίτης θα είναι ο επόμενος προπονητής του Άρη. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ήδη έγινε επαφή μεταξύ των δύο πλευρών, διαπιστώθηκε ταύτιση απόψεων και απομένει να διευθετηθούν τα διαδικαστικά για να αναλάβει ο 36χρονος τεχνικός, ο οποίος άρχισε τη χρονιά στην Κύμη, αλλά παραιτήθηκε στα τέλη του περασμένου μήνα.

Πηγή: gazzetta.gr