Ο Αμρ Ουάρντα είχε πάντα ταλέντο και το είχε αποδείξει αλλά είχε και μια μοναδική ικανότητα να μπλέκει σε περίεργες καταστάσεις και αυτό το αποδεικνύει ακόμη και τώρα, με τη Ράτζα Καζαμπλάνκα να προχωράει στη λύση του συμβολαίου του λίγες εβδομάδες μετά την υπογραφή του.

Ο 29χρονος Αιγύπτιος επιθετικός μέσος, ο οποίος αγωνίστηκε για χρόνια στην Ελλάδα με τις φανέλες των Παναιτωλικού, ΠΑΟΚ, Ατρόμητου, ΑΕΛ και Βόλου, ήταν στην Κύπρο την τελευταία διετία και πριν λίγες εβδομάδες υπέγραψε στη Ράτζα Καζαμπλάνκα από το Μαρόκο.

Μετά την υπογραφή του, όμως, άρχισαν να συμβαίνουν διάφορα περίεργα… Αρχικά εξαφανίστηκε και δεν απαντούσε στο κινητό τηλέφωνο, στη συνέχεια τον είδαν σε ένα μπαρ και τελικά λίγες ώρες μετά κυκλοφόρησε μια φωτογραφία που τον έδειχνε σε κρεβάτι νοσοκομείου.

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της χώρας, ο Ουάρντα επικαλέστηκε ψυχολογικούς λόγους για να φύγει από την ομάδα και η Ράτζα Καζαμπλάνκα αποφάσισε τη λύση του συμβολαίου του, ενημερώνοντάς τον πάντως ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του και θα ζητήσει αποζημίωση.