Έπειτα από έξι χρόνια ως κάτοικος Παρισιού, ο Νεϊμάρ φαίνεται έτοιμος να αποχαιρετήσει την Παρί Σεν Ζερμέν για χάρη της Αλ Χιλάλ.

Εδώ και λίγες ημέρες, άλλωστε, είχε γίνει γνωστό πως ο Βραζιλιάνος και οι Γάλλοι οδηγούνται σε διαζύγιο, με τον Νεϊμάρ τελικά να βλέπει το μέλλον του στη Σαουδική Αραβία!

Παρά το γεγονός πως τόσο η Μπαρτσελόνα αλλά και η Τσέλσι διατηρούσαν επαφές με το περιβάλλον του, στο τέλος το… χρυσάφι που του πρόσφεραν οι Σαουδάραβες αποδείχθηκε πολύ δύσκολο να απορριφθεί.

Σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα «L’ Equipe», ο 31χρονος άσος συμφώνησε να υπογράψει διετές συμβόλαιο, που θα του αποφέρει συνολικά το ποσό των 160 εκατομμυρίων ευρώ, ανάβοντας έτσι το πράσινο φως για τη μεταγραφή του.

Πλέον, το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση, είναι να επιτευχθεί «deal» μεταξύ και των ομάδων, οι οποίες ήδη βρίσκονται σε διαπραγμάτευση, για να καταλήξουν σύντομα στο ποσό της αποπληρωμής.

Η γαλλική εφημερίδα πάντως υποστηρίζει πως η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών αποτελεί απλώς θέμα χρόνου, με τον Νεϊμάρ να ετοιμάζει βαλίτσες για Σαουδική Αραβία μετά από έξι χρόνια ως αστέρας της Παρί.

πηγή gazzetta.gr