Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και βάζει μπρος για την ολοκλήρωση των επόμενων μεταγραφών, με τον Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι να έχει συμφωνήσει σε όλα και να ετοιμάζεται για το ταξίδι στην Αθήνα προκειμένου να περάσει ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει το συμβόλαιό του και να ανακοινωθεί από την ΚΑΕ.

Οι Πράσινοι αλλάζουν σε απόλυτο βαθμό το ρόστερ τους ενόψει της νέας σεζόν κάνοντας ένα νέο ξεκίνημα με τον Εργκίν Αταμάν στον πάγκο και ο επόμενος που θα προστεθεί στο ρόστερ θα είναι ο 23χρονος και ύψους 2,16μ. Πολωνός σέντερ.

Ο Παναθηναϊκός πλήρωσε τελικά τη ρήτρα 500.000 δολαρίων στην Γκραν Κανάρια αφού ο Αταμάν έκανε θετική εισήγηση για τον Μπαλτσερόφσκι, ο οποίος την περασμένη σεζόν σε 22 αγώνες στο EuroCup είχε κατά μέσο όρο 8,6 πόντους (40,9% στα τρίποντα), 3,8 ριμπάουντ, 1 κόψιμο και 1 λάθος σε 17 λεπτά συμμετοχής.

Με την απόκτηση του Πολωνού οι Πράσινοι προσθέτουν ακόμη έναν παίκτη στη γραμμή των ψηλών, έχοντας ήδη τούς Ματίας Λεσόρ, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Ντίνο Μήτογλου, Λευτέρη Μαντζούκα και Κώστα Αντετοκούνμπο.