Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα είναι η αντίπαλος της ΑΕΚ στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League αφού νίκησε με 4-0 την Αστάνα στο πρώτο παιχνίδι, ενώ ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στο Europa League όποιον αποκλειστεί στο Σερβέτ – Γκενκ, με την πρώτη τους αναμέτρηση να λήγει ισόπαλη 1-1.

Η Ντιναμό ήταν ούτως ή άλλως το φαβορί για την πρόκριση κόντρα στην Αστάνα και ουσιαστικά την εξασφάλισε από το πρώτο παιχνίδι επικρατώντας με 4-0. Σκορ που θα ανατραπεί στη ρεβάνς μόνο αν οι Κροάτες δεν εμφανιστούν στο γήπεδο.

Ο Πέτκοβιτς ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για τη Ντιναμό στο 36′ και ακολούθησε το χατ-τρικ του Ιβάνουσετς (41′, 43′, 56′), με την ομάδα του Ζάγκρεμπ να παίρνει εύκολη νίκη και να στέλνει μήνυμα στην ΑΕΚ.

Όλα ανοιχτά για τον αντίπαλο του Ολυμπιακού

Ο 2ος προκριματικός του Champions League έχει ενδιαφέρον και για τον Ολυμπιακό όμως, αφού στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League θα αντιμετωπίσει όποιον αποκλειστεί στο ζευγάρι της Σερβέτ με τη Γκενκ. Και είναι όλα πιθανά πλέον, αφού το πρώτο παιχνίδι έληξε ισόπαλο 1-1. Οι Βέλγοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο 21′ με τον Αροκοντάρε, οι γηπεδούχοι Ελβετοί όμως αντέδρασαν και ισοφάρισαν στο 78′ με τον Ρουιγέρ.

Τα αποτελέσματα της Τρίτης (25/7)

Ζαλγκίρις Βίλνιους – Γαλατασαράι 2-2
Ελσίνκι – Μόλντε 1-0
Ντνίπρο – Παναθηναϊκός 1-3
Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Αστάνα 4-0
Σερβέτ – Γκενκ 1-1
Ζρίνσκι Μόσταρ – Σλόβαν Μπρατισλάβας 0-1
Μπρέιδαμπλικ – Κοπεγχάγη 0-2