Η απόφαση του Νίκολα Μίροτιτς να μην υπογράψει στην Παρτιζάν, παρά την προσφορική συμφωνία που υπήρχε, έχει ως αποτέλεσμα να αρχίζει ξανά το σίριαλ με θέμα το ποια θα είναι η επόμενη ομάδα του και στην Ιταλία κάνουν αναφορές στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας ότι του προσφέρει 4 εκατ. ευρώ ετησίως.

Ο πολιτογραφημένος Ισπανός φόργουορντ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Μπαρτσελόνα, παρουσιαζόταν αρχικά σαν βασικός στόχος του Ολυμπιακού, μετά φερόταν να απασχολεί τους Πράσινους, στη συνέχεια την Αρμάνι Μιλάνο και ακολούθως υπήρξε προφορική συμφωνία με την Παρτιζάν. Μια συμφωνία που δεν ισχύει, όμως, πλέον.

Έτσι, στον ευρωπαϊκό Τύπο αρχίζουν ξανά τα σενάρια για το ποια θα είναι η επόμενη ομάδα του και μετά την El Mundo Deportivo που αναφέρθηκε στον Παναθηναϊκό πριν λίγα 24ωρα, το ίδιο κάνει τώρα και το ιταλικό «Sportando».

Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ, οι Πράσινοι προσφέρουν διετές συμβόλαιο στον Μίροτιτς με ετήσιες απολαβές στα 4 εκατ. ευρώ, κάνοντας παράλληλα αναφορά και στον Τόκο Σενγκέλια της Βίρτους Μπολόνια. Ουσιαστικά, όπως γράφουν οι Ιταλοί, η μία περίπτωση αποκλείει την άλλη, αν αποκτηθεί ένας δεν θα αποκτηθεί και ο άλλος.

Όπως και να έχει, από την πλευρά του Παναθηναϊκού δεν υπάρχει το παραμικρό σχόλιο είτε για τον Μίροτιτς είτε για τον Σενγκέλια και όλα θα ξεκαθαρίσουν τις προσεχείς ημέρες.