Λίγες ώρες μετά τη λύση του συμβολαίου του Νίκολα Μίροτιτς με τη Μπαρτσελόνα, οι Ισπανοί και συγκεκριμένα η El Mundo Deportivo εστιάζουν ξανά στις απειλές που δέχεται η οικογένεια του παίκτη από τους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα λόγω της προφορικής συμφωνίας με την Παρτιζάν και αναφέρονται στον Παναθηναϊκό.

Ο Βόσνιος φόργουορντ παρουσιαζόταν αρχικά σαν ο βασικός μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού και στη συνέχεια υπήρξαν σενάρια και για τους Πράσινους, αλλά τελικά συμφώνησε με την Παρτιζάν. Μια συμφωνία που είναι προφορική και είναι… αμφίβολο αν θα γίνει και γραπτή. Ο λόγος; Οι σοβαρές απειλές που φέρεται να δέχεται η οικογένεια του παίκτη από εξαγριωμένους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα.

Ένα θέμα με το οποίο ασχολείται η El Mundo Deportivo, τονίζοντας ότι αυτό το γεγονός μπορεί τελικά να ακυρώσει τη συμφωνία με την Παρτιζάν, με την καταλανική εφημερίδα να γράφει χαρακτηριστικά ότι «παραμονεύει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος είναι ο πρωταγωνιστής του φετινού καλοκαιριού ξοδεύοντας λεφτά για να αποκτήσει τη χαμένη αίγλη του».

Από την πλευρά των Πράσινων, πάντως, δεν υπάρχει το παραμικρό σχόλιο και γενικά δεν καταγράφηκαν επαφές με τον Μίροτιτς τις τελευταίες μέρες.