Η Γιουβέντους συζητάει με την Παρί Σεν Ζερμέν για την πώληση του Ντούσαν Βλάχοβιτς και σχεδιάζει να τον αντικαταστήσει με τον Ρόμελου Λουκάκου, ο οποίος ήταν σχεδόν σίγουρος για την Ίντερ αλλά τελικά… έριξε άκυρο και μίλησε με τους Μπιανκονέρι, με τους οποίους φέρεται να τα έχει βρει.

Η Ίντερ είναι κοντά στο να πουλήσει τον Αντρέ Ονάνα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προκειμένου να έχει την οικονομική δυνατότητα να προσφέρει 40 εκατ. ευρώ στην Τσέλσι για την αγορά του Λουκάκου. Αυτός ήταν ο προγραμματισμός που είχαν κάνει στο Μιλάνο αλλά τελικά τα πράγματα εξελίσσονται διαφορετικά.

Ο Βέλγος φορ, κόντρα σε ό,τι θα περίμενε κανείς, είχε αρχίσει να μιλάει κρυφά με τη Γιουβέντους, με την οποία φέρεται να έχει συμφωνήσει. Γεγονός που έκανε έξαλλους τους Μιλανέζους, οι οποίοι σταμάτησαν τις συζητήσεις μαζί του. Ο δρόμος, επομένως, για να υπογράψει στους Τορινέζους έχει ανοίξει, αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει πρώτα να ολοκληρωθεί η πώληση του Βλάχοβιτς στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι Γάλλοι έχουν συμφωνήσει με τον Σέρβο φορ για συμβόλαιο μέχρι το 2028 και θα πρέπει να δώσουν 80 εκατ. ευρώ στη Γιούβε, αφού αυτές είναι οι απαιτήσεις της. Και από εκεί και πέρα, τα 40 από αυτά τα 80 εκατ. ευρώ θα δοθούν στην Τσέλσι για την απόκτηση του Λουκάκου, με τις ομάδες να έχουν θέσει σαν deadline την 4η Αυγούστου για την ολοκλήρωση του διπλού deal.