Η δεύτερη θητεία του Λευτέρη Μποχωρίδη στον Παναθηναϊκό, η οποία ήταν διάρκειας τριών ετών τελικά όπως και η πρώτη, έλαβε τέλος, αφού η ΚΑΕ ανακοίνωσε ότι αποτελεί παρελθόν πλέον έπειτα από εισήγηση του Εργκίν Αταμάν που συνεχίζει το ξεσκαρτάρισμα.

Ο 29χρονος γκαρντ είχε φορέσει τη φανέλα των Πράσινων από το 2014 μέχρι το 2017 και το 2020 επέστρεψε, έχοντας κατακτήσει συνολικά δύο πρωταθλήματα, τέσσερα κύπελλα και ένα Σούπερ Καπ.

Καλά πήγε, δηλαδή, σε ό,τι αφορά τους τίτλους, όχι και σε ό,τι αφορά τις προσωπικές επιδόσεις όμως, με συνέπεια ο Αταμάν να μην τον υπολογίζει για τη νέα σεζόν. Και από τη στιγμή που δεν τον υπολόγιζε ο Τούρκος προπονητής, απέμενε μόνο η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για το τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Μια ανακοίνωση που ήρθε την Τρίτη (11/7), με την ΚΑΕ να αναφέρει τα εξής: «Λευτέρη, σε ευχαριστούμε για την πολύτιμη προσφορά σου στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε καλή συνέχεια στη ζωή και την καριέρα σου».

Λευτέρη, σε ευχαριστούμε για την πολύτιμη προσφορά σου στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε καλή συνέχεια στη ζωή και την καριέρα σου! ☘️💚

Posted by Panathinaikos BC on Tuesday, July 11, 2023