Η ώρα για τις πρώτες δύο μεταγραφές του Ολυμπιακού ενόψει της νέας σεζόν έφτασε, αφού τη Δευτέρα θα προσγειωθούν στην Αθήνα οι Βιθέντε Ιμπόρα και Κίνι προκειμένου να περάσουν ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψεις και στη συνέχεια να ανακοινωθούν και να αρχίσουν δουλειά υπό τις οδηγίες του Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Το όνομα του Ιμπόρα, ο οποίος θα προσγειωθεί στις 16:55, ήρθε στο προσκήνιο για τους Ερυθρόλευκους πριν λίγες μέρες και τελικά… υπήρχε όντως λόγος που έγινε αυτό. Οι Πειραιώτες συμφώνησαν τόσο με τον 35χρονο χαφ όσο και με τη Βιγιαρεάλ, με την οποία είχε συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο, οπότε το μόνο που απομένει πλέον είναι τα τυπικά.

Σε ό,τι αφορά τον 33χρονο Κίνι, ο οποίος είναι δεξιός μπακ και θα φτάσει στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 19:40, έμεινε ελεύθερος από τη Γρανάδα, ομάδα στην οποία είχε συνεργαστεί με τον Μαρτίνεθ. Στα πλεονεκτήματά του είναι το γεγονός ότι μπορεί να παίξει και στο αριστερό άκρο της άμυνας, με τους Κορδόν και Μαρτίνεθ να αποφασίζουν ότι είναι ο κατάλληλος για τον Ολυμπιακό.