Έπειτα από 13 χρόνια, κατά τη διάρκεια των οποίων έδειξε την αξία του σε Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Παρί Σεν Ζερμέν και Γιουβέντους, ο Άνχελ Ντι Μαρία επέστρεψε στη Μπενφίκα και αποθεώθηκε από τους οπαδούς της κατά την επίσημη παρουσίασή του.

Ο 35χρονος Αργεντίνος είχε έρθει για πρώτη φορά στην Ευρώπη το 2007 υπογράφοντας στην πορτογαλική ομάδα, από την οποία αποχώρησε το 2010. Από τότε πέρασαν πολλά χρόνια αλλά στη Λισαβόνα τα συναισθήματα για αυτόν δεν άλλαξαν και η επιβεβαίωση ήρθε στην επιστροφή του.

Αν και πολλοί περίμεναν ότι θα πήγαινε στη Σαουδική Αραβία ή στις ΗΠΑ, ο Ντι Μαρία αποφάσισε να παραμείνει στην Ευρώπη και να επιστρέψει στη Μπενφίκα, από την οποία παρουσιάστηκε την Πέμπτη (6/7) εν μέσω αποθέωσης από τους οπαδούς.

«Tα συναισθήματα είναι μοναδικά. Το να μπορώ να επιστρέψω στο σπίτι μου είναι κάτι μοναδικό, κάτι το ανεξήγητο. Είμαι ευγνώμων που ήρθε εδώ τόσος κόσμος για να με καλωσορίσει, ξέρω ότι στην Πορτογαλία αυτό δεν είναι φυσιολογικό και σήμερα είναι όλοι εδώ για μένα», είπε από την πλευρά του ο Αργεντίνος, συμπληρώνοντας πως «είχα πολλές προτάσεις από διάφορα μέρη αλλά προτίμησα να επιστρέψω σπίτι μου».