Ο Μανώλης Παπαστεριανός παρέλαβε το βραβείο του καλύτερου γκολ της 15ης αγωνιστικής και δήλωσε πως ελπίζει να βάλει περισσότερα γκολ στο μέλλον.

Το βραβείο του Best Goal ΟΠΑΠ της 15ης αγωνιστικής απονεμήθηκε σήμερα στο Μανώλη Παπαστεριανό του Ηρακλή για το εκπληκτικό γκολ, που πέτυχε κόντρα στην ΑΕΚ. Η απονομή έγινε από τον  κο Φάνη Τουτζιάρη στην αίθουσα τύπου του σταδίου της Μίκρα, με τον μέσο του «Γηραιού» να δηλώνει πως ελπίζει να βάλει περισσότερα γκολ στο μέλλον. Αρχικά, έστειλε ευχές λόγω εορτών. «Χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Τιμή μου που με βραβεύβει ο κ. Τουτζιάρης.

Είναι το δεύτερο βραβείο (προηγήθηκε για το γκολ κόντρα στον Εργοτέλη), αλλά αυτό χάρηκα περισσότερο. Ελπίζω να είμαι γερός και να συνεχίσω. Η περσινή χρονιά δεν ήταν η καλύτερη για μένα. Χρειαζόμουν το γκολ για ψυχολογικούς λόγους», είπε ο Παπαστεριανός, ο οποίος δε θέλησε να σχολιάσει τον έξαλλο πανηγυρισμό του. «Δεν ήθελα να πω κάτι με τον πανηγυρισμό. Μου βγήκε η ένταση της στιγμής». Όταν του ζητήθηκε να κάνει σύγκριση με το τέρμα, που πέτυχε στο Παγκρήτιο, τόνισε:

«Το γκολ με τον Εργοτέλη ήταν πιο ωραίο. Μακάρι να βάζω περισσότερα γκολ και ας μην είναι τόσο ωραία». Όσον αφορά το Κύπελλο, είναι αισιόδοξος. «Θα πάμε να πάρουμε τη νίκη στην Κέρκυρα και να προκριθούμε. Δεν μας αγχώνει ότι θα παίξουμε εκτός έδρας». Επίσης, αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και στην αδυναμία που εμφανίζει ο Ηρακλής με τις μικρομεσαίες ομάδες.

«Στα ντέρμπι τα καταφέρνουμε καλύτερα. Αν έχουμε το ίδιο πάθος και στα υπόλοιπα, θα πάμε καλύτερα. Έχουμε πρόβλημα στις κλειστές άμυνες και πρέπει να το λύσουμε μέσα από τις προπονήσεις. Αν παίξουμε με τον Ολυμπιακό, όπως παίξαμε στα ντέρμπι του πρώτου γύρου, μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλό». Τέλος, από τη μεριά του ο Τουτζιάρης αναφέρθηκε στον Παπαστεριανό και στην πορεία του Ηρακλή.

«Είναι από τους παίκτες που σουτάρουν συχνά και προσπαθούν από μακριά να σκοράρουν. Κάτι σπάνιο για την Ελλάδα. Με το πάθος που τον διακρίνει και τη σκληρή δουλειά, πιστεύω ότι θα φτάσει ψηλά», σχολίασε αρχικά ο βετεράνος επιθετικός και στη συνέχεια μίλησε για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Ο Ηρακλής κατάφερε να έχει 19 πόντους με τρεις νίκες σε τρία μεγάλα ντέρμπι. Χρειαζόμαστε ενίσχυση, κυρίως στην επίθεση, όπου έχουμε πρόβλημα στο γκολ. Υπάρχουν παίκτες που βρίσκονται σε κακή κατάσταση και δεν έχουν προσφέρει τα αναμενόμενα. Ελπίζω τη νέα χρονιά να βοηθήσουν περισσότερο και να πάρει οι ομάδες τις νίκες που χρειαζόμαστε».

Πηγή: gazzetta.gr