Μετά από τη νίκη τους επί της Ίντερ με 1-0 στον τελικό της Κωνσταντινούπολης και την κατάκτηση του Champions League, οι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι ζουν ένα… ατέλειωτο πάρτι που το βράδυ της Δευτέρας (12/6) συνεχίστηκε στους δρόμους της πόλης με την φιέστα για την κατάκτηση του treble.

Τρία ανοικτά λεωφορεία μετέφεραν τους παίκτες και το προπονητικό τιμ των «πολιτών», ενώ παρά τη δυνατή βροχή εκατοντάδες χιλιάδες οπαδοί γέμισαν τους δρόμους προκειμένου να δουν τους… ήρωές τους και τις κούπες του Champions League, της Premier League και του FA Cup από κοντά.

Αυτός που έκλεψε την παράσταση, πάντως, ήταν ο Τζακ Γκρίλις. Ο διεθνής Αγγλος μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι που είναι μεθυσμένος από τα ξημερώματα της Κυριακής, έκανε «μπάνιο» με σαμπάνια που του πέταξε ο Έρλινγκ Χάαλαντ, ενώ δεν σταματούσε να καταναλώνει οτιδήποτε αλκοολούχο ποτό υπήρχε διαθέσιμο στη φιέστα. Εξαιτίας αυτού, δε, οι συμπαίκτες του δεν τον άφησαν να μιλήσει πολύ όταν η ομάδα ανέβηκε στην σκηνή για να παρουσιάσει τα τρία τρόπαια στο κοινό! «Δεν ξέρω αν έχω κοιμηθεί καθόλου», πρόλαβε να ψελλίσει προτού του πάρουν το μικρόφωνο από τα χέρια.

Ο ημίγυμνος χορευτής Χάαλαντ

Όσο για τον Χάαλαντ, ήταν κι εκείνος από τους πρωταγωνιστές. Τιμώντας το παρατσούκλι του… Βίκινγκ, ο Νορβηγός στράικερ έμεινε ημίγυμνος από τη μέση και πάνω σε όλη τη διάρκεια της περιοδείας στους δρόμους του Μάντσεστερ κι έπειτα στο βάθρο που στήθηκε για τους παίκτες και το τεχνικό τιμ.

Η φιέστα, όμως, είχε κι εκπλήξεις. Όπως ένα μήνυμα από τον Σερ Έλτον Τζον. Ο διάσημος μουσικός που είναι γνωστός οπαδός της Μάντσεστερ Σίτι συνεχάρη τον Πεπ Γκουαρδιόλα και τους ποδοσφαιριστές του για το επίτευγμά τους, καθώς έγιναν η δεύτερη αγγλική ομάδα στην ιστορία που πετυχαίνει το treble έπειτα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 1999.