Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη της συμφωνίας του Λιονέλ Μέσι με την Ίντερ Μαϊάμι, η Αλ Χιλάλ, η οποία επίσης τον διεκδικεί, επανήλθε με νέα πρόταση η οποία φτάνει στο… 1,5 δισ. ευρώ για συμβόλαιο τριών ετών, ελπίζοντας ότι έτσι θα τον πείσει να επιλέξει τη Σαουδική Αραβία και όχι τις ΗΠΑ.

Τα ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών ήθελαν την Αλ Χιλάλ να προσφέρει στον Αργεντίνο άσο, ο οποίος αποχώρησε ως ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν, ποσό μεγαλύτερο των 520 εκατ. ευρώ για διετές συμβόλαιο, στο οποίο θα υπήρχε και οψιόν επέκτασής του για ακόμη μία σεζόν.

Ο Μέσι, όμως, επέλεξε αυτή της Ίντερ Μαϊάμι αφού δεν τον ενθουσιάζει, όπως αναφέρουν οι συμπατριώτες του, η προοπτική της Σαουδικής Αραβίας λόγω του τρόπου ζωής. Παρ’ όλα αυτά, οι Σαουδάραβες δεν απογοητεύονται και επανήλθαν με νέα πρόταση, σύμφωνα με την δημοσιογράφο της Cope, Χελένα Κόντις.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις δικές της πληροφορίες, η Αλ Χιλάλ προσφέρει πλέον στον Μέσι το ποσό του 1,5 δισ. ευρώ για τριετές συμβόλαιο, δηλαδή 500 εκατ. ευρώ για κάθε χρονιά, με την ελπίδα να τον πείσει να πει το «ναι» και να απορρίψει τελικά την πρόταση από ΗΠΑ.