Η σεζόν τελείωσε και ο Παναθηναϊκός θα πρέπει πλέον να κοιτάξει το πώς θα ενισχυθεί για να παρουσιαστεί πιο δυνατός τη νέα αγωνιστική περίοδο και να πετύχει τους στόχους του, με τον Όντρεϊ Λινγκρ της Σλάβια Πράγας να αποτελεί στόχο και τα ΜΜΕ της Τσεχίας να περιμένουν εξελίξεις σύντομα.

Ο 24χρονος Τσέχος επιθετικός μέσος αποτελούσε μεταγραφικό στόχο των πράσινων και τον Ιανουάριο αλλά το θέμα δεν προχώρησε τότε λόγω των απαιτήσεων της Σλάβια. Απαιτήσεις που τώρα θα πρέπει να είναι πιο χαμηλές, όμως, αφού ο Λινγκρ έχει συμβόλαιο μόνο για ένα χρόνο ακόμη και δεν προτίθεται να το ανανεώσει, οπότε το κλαμπ θα πρέπει να τον πουλήσει για να μην τον χάσει ως ελεύθερο.

Θεωρητικά, δηλαδή, τα πράγματα για τον Παναθηναϊκό είναι καλύτερα από ό,τι τον Ιανουάριο, με την ιστοσελίδα infotbal.cz να αναφέρεται στο θέμα και να γράφει τα εξής…

«Η Σλάβια προσπάθησε να πείσει τον Λινγκρ να μείνει, όμως πριν από 14 μέρες υπήρξε η πληροφορία πως αρνήθηκε την προσφορά. Η περίπτωσή του είναι δεδομένο πως παρακολουθείται στενά από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος είχε δείξει ενδιαφέρον γι’ αυτόν εδώ και καιρό, ετοιμάζοντας πρόταση για να καταθέσει την ερχόμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με το παρασκήνιο της υπόθεσης, ο Λινγκρ ήδη έχει απορρίψει δύο προτάσεις της Σλάβια για ανανέωση. Από τον χειμώνα έκανε γνωστό στο κλαμπ πως θέλει να φύγει για το εξωτερικό.

Τον Ιανουάριο η Σλάβια δεν του το επέτρεψε. Αρνήθηκε πρόταση του Παναθηναϊκού ύψους 3 εκ. ευρώ, με τις φήμες να λένε πως είχε τις διπλάσιες απαιτήσεις.

Το καλοκαίρι όμως, η κατάσταση αλλάζει. Κανείς στη Σλάβια δε θέλει να ρισκάρει να χαθεί ο παίκτης χωρίς χρήματα, όπως έγινε με την υπόθεση του Πέτερ Ολαγίνκα (σ.σ. θα συνεχίσει ως ελεύθερος στον Ερυθρό Αστέρα). Το ερώτημα είναι αν θα περιμένουν να έρθει κάποια καλύτερη πρόταση κι από που μπορεί να είναι αυτή».