Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς θέλει να σκεφτεί πολλά μετά τον αποκλεισμό των Λέικερς από τους Νάγκετς και σκέφτεται πλέον σοβαρά το τέλος της καριέρας του.

«Πρέπει να σκεφτώ πολλά για εμένα σχετικά με το μπάσκετ και αν θα συνεχίσω να παίζω». Αυτά ήταν τα λόγια του ΛεΜπρόν Τζέιμς αμέσως μετά την ήττα των Λέικερς από τους Νάγκετς που οδήγησε στον αποκλεισμό με 4-0 από τους τελικούς του ΝΒΑ.

Η απάντηση για το μέλλον του ήταν πιο αινιγματική από ποτέ και ήρθε να… ταράξει τα νερά του ΝΒΑ. Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς μόλις ολοκλήρωσε την 20ή σεζόν της καριέρας του αλλά πλέον το μέλλον δεν είναι σίγουρο.

Όπως αναφέρει ο Κρις Χέινς, είναι αβέβαιο αν θα βρίσκεται στους Λέικερς την επόμενη σεζόν, ενώ ακόμα και η απόσυρση βρίσκεται μέσα στα πλάνα του. Κάτι που έρχεται σε αντίθεση με τα όσα σκεφτόταν ο «βασιλιάς» τα τελευταία χρόνια, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που τόνισε ότι θέλει να βρεθεί στην ίδια ομάδα με τον γιο του Μπρόνι.

Αυτό για να συμβεί βέβαια, θα πρέπει ο ΛεΜπρόν να περιμένει έναν ακόμα χρόνο και το Draft του 2024, όμως για πρώτη φορά τα σύννεφα πάνω από το μέλλον του άρχισαν να μαζεύονται με δήλωση του ίδιου.

Μία δήλωση που μάλιστα ήρθε λίγες ώρες μετά την απόσυρση του πολύ καλού του φίλου, Καρμέλο Άντονι και μένει πλέον να φανεί αν τις επόμενες μέρες υπάρξει σχετική εξέλιξη με το μέλλον του, την ώρα που οι φίλοι των Λέικερς αγωνιούν.

Τη φετινή σεζόν ο ΛεΜπρόν ολοκλήρωσε με 28.9 πόντους, 8.3 ριμπάουντ και 6.8 ασίστ μέσο όρο, φτάνοντας ως τους τελικούς με τους Λέικερς παρά το αρχικό 2-10 στο ξεκίνημα.

Πηγή: gazzetta.gr