Σε έναν αγώνα που δεν είχε το παραμικρό βαθμολογικό ενδιαφέρον και γενικά δεν υπήρχε κανένα κίνητρο για καμία εκ των δύο ομάδων, πλην του γοήτρου, ο Αστέρας Τρίπολης και ο Ατρόμητος έμειναν στο 1-1 και σκέφτονται πλέον τις καλοκαιρινές διακοπές.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που έδειχναν να πατάνε καλύτερα στα πρώτα λεπτά, οι φιλοξενούμενοι όμως ήταν αυτοί που είχαν τις πρώτες φάσεις, με τον Τζαβίδα να απειλεί με κεφαλιά στο 15′ και με σουτ στο 18′. Στη συνέχεια ήταν ο Κλωναρίδης αυτός που πήρε πρωτοβουλίες για τους Περιστεριώτες και από δική του προσπάθεια ήρθε η μεγάλη ευκαιρία του Τζαβίδα με το δοκάρι στο 32′, ενώ στο 39′, έπειτα από νέα συνεργασία τους, η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.

Και αφού οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να σκοράρουν, το έκαναν τελικά, κόντρα στη ροή του αγώνα, οι Αρκάδες στο 43′ με την κεφαλιά του Κωστέα μετά το κόρνερ του Μπαρτόλο (1-0).

Το πρώτο ημίχρονο, επομένως, έκλεισε με τον Αστέρα να έχει το προβάδισμα, αλλά ο Ατρόμητος δεν πτοήθηκε και ισοφάρισε στο 53′ με τη σέντρα-συτοτ του Κουέν. Από εκεί και πέρα, από εκείνο το χρονικό σημείο και μέχρι το τέλος του αγώνα οι δύο ομάδες έπαιξαν ανοιχτά και είχαν αμφότερες τις φάσεις για να βάλουν δεύτερο γκολ, καμία εκ των δύο όμως δεν τα κατάφερε και τελικά μοιράστηκαν τα πάντα με το 1-1, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για τη νέα σεζόν.

Αστέρας Τρίπολης: Τσιφτσής, Ατιένζα, Καστάνο, Γκαρσία (63΄ Αλβαρες), Τασούλης (86΄ Χριστόπουλος), Αλάγμπε (87΄ Καπίγια), Προύντζος, Μπερτόλιο (81΄ Μουνάφο), Ζουκλής (81΄ Σίτο), Μπαρτόλο, Κωστέας.

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Κεσχρίντα, Χατζηϊσαίας, Κουέν (78΄ Μουντές), Μαυρομμάτης, Φριντγιόνσον (60΄ Καμαρά), Έρλινγκμαρκ (60΄ Γκονσάλεθ), Τζοβάρας (60΄ Ρομπάιγ), Κλωναρίδης, Τζαβίδας (72΄ Κωτσόπουλος).