Η ΑΕΚ φέρεται να έχει μπει ζεστά στο παιχνίδι της απόκτησης του 24χρονου μεσοεπιθετικού, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Ισπανικού Τύπου. Η περίπτωσή του όμως μοιάζει να είναι περίπλοκη, καθώς εκτός των άλλων, η AS αναφέρει ότι στο παιχνίδι έχει μπει και ο Παναθηναϊκός. Φαίνεται, αν ευσταθούν οι παραπάνω πληροφορίες, εκτός από τον Χιμένεθ, ο αριστεροπόδαρος αρέσει και στον Φερέιρα.

Ο παίκτης ανήκει στην Σεβίλλη, αλλά μέχρι τον Ιούλιο παίζει δανεικός στην Ράγιο Βάγιεκάνο, και είχε ακουστεί πριν από ένα χρόνο περίπου για τον Ολυμπιακό. Ο Αργεντινός άρχισε την καριέρα του στην Μπάνφιελντ και έπειτα από το πέρασμά του στην Ιντιεπεντιέντε πήρε το Ευρωπαϊκό εισιτήριο και έγινε κάτοικος Ανδαλουσίας. Αρχικά για την Ατλέτικο της Σεβίλης και… μισό γύρο μετά μετακόμισε στην πρώτη ομάδα της Σεβίλλης η οποία κατέχει τα δικαιώματα του παίκτη.

Ο Αργεντινός με ιταλικό διαβατήριο, αγωνίζεται στην Ράγιο Βαγιεκάνο και η πολύ καλή του παρουσία έκανε τους προπονητές (και τους συνεργάτες) των τωρινών προπονητών ΑΕΚ και Παναθηναϊκού να τον προσέξουν. Αξίζει να σημειωθεί, ότι πριν ακουστεί το καλοκαίρι του 2009 για Ολυμπιακό, τον ποδοσφαιριστή του οποίου η αξία είναι κοντά στα 1,5εκ. ευρώ (ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο) ήθελε πάλι η ΑΕΚ, όπου τότε στο τιμόνι της ομάδας ήταν ο Ντέμης Νικολαΐδης και στον πάγκο ο Σέρα Φερέρ με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στην Ιντεπεντιέντε. Τότε όμως οι Ισπανοί δεν ήθελαν να παραχωρήσουν τον ταλαντούχο νεαρό μεσοεπιθετικό.

Πηγή: gazzetta.gr