Το θέμα του προπονητή που θα αναλάβει τον Ολυμπιακό από το καλοκαίρι παραμένει ανοιχτό και όσο θα ισχύει αυτό τόσο θα προκύπτουν και νέα σενάρια, όπως για παράδειγμα αυτό που έρχεται από τη Σκωτία και θέλει τον Νιλ Λένον, ο οποίος επί χρόνια ήταν στον πάγκο της Σέλτικ, να ενδιαφέρεται για τους ερυθρόλευκους.

Η Edinburg News, συγκεκριμένα, είναι το Μέσο που ασχολείται με το θέμα και προαναγγέλει συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές μέσα στο επόμενο τριήμερο. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Λένον επιθυμεί να έρθει στην Ελλάδα για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού και περιμένει να δει τι θα προκύψει από τις συζητήσεις.

Ο 51χρονος Βορειοϊρλανδός έχει ταυτιστεί με τη Σέλτικ, με την οποία κατέκτησε 5 πρωταθλήματα, 4 κύπελλα και ένα Λιγκ Καπ Σκωτίας και στη συνέχεια δούλεψε σε Χιμπέρνιαν και Μπόλτον, ενώ η τελευταία του δουλειά ήταν στην Κύπρο για την Ομόνοια, από την οποία αποχώρησε τον περασμένο Οκτώβριο.

Πριν φύγει, πάντως, είχε προλάβει να πανηγυρίσει την κατάκτηση του κυπέλλου στην Κύπρο και από τότε παραμένει χωρίς ομάδα.