Η Ρέξαμ αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στη National League της Αγγλίας, πανηγύρισε μια ιστορική άνοδο στην League Two και το πάρτι στην ουαλική πόλη δεν πρόκειται να σταματήσει σύντομα. Μάλιστα, μεταφέρθηκε και στο Λας Βέγκας!

Οι ιδιοκτήτες της ομάδας, οι διάσημοι ηθοποιοί Ράιαν Ρέινολντς και Ρομπ ΜακΕλχένι, έκαναν δώρο στους ποδοσφαιριστές που έκαναν πραγματικότητα το… απίστευτο: Να οδηγήσουν την ομάδα και πάλι στις επαγγελματικές κατηγορίες της «πυραμίδας» του αγγλικού ποδοσφαίρου. Ήδη πάντως είχαν δώσει κι ένα πριμ 200.000 λιρών.

Οι δυο ηθοποιοί όμως θέλησαν να προσφέρουν και διασκέδαση. Για το λόγο αυτό έκλεισαν ένα μοναδικό ταξίδι αναψυχής τεσσάρων ημερών στο Λας Βέγκας για όλη την ομάδα με τα έξοδα πληρωμένα.

Τόσο ξετρελαμένοι είναι με τον ιστορικό θρίαμβο της Ρέξαμ. Άλλωστε, τώρα που… γλυκάθηκαν δεν κρύβουν ότι ονειρεύονται ακόμα και παρουσία στην Premier League. Το ίδιο και οι παίκτες που δεν πιστεύουν αυτό το οποίο ζουν. Όπως και το ονειρεμένο ταξίδι στο Βέγκας.

Η αποστολή της Ρέξαμ που έμοιαζε με σχολική εκδρομή, όπως αναφέρουν τα βρετανικά ταμπλόιντ, έφτασε στο Λας Βέγκας την Πέμπτη (4/5) έχοντας κάνει προηγουμένως μια στάση στο Σαν Φρανσίσκο.

Στο Βέγκας η υποδοχή ήταν μεγαλοπρεπής και εντυπωσιακή καθώς οι πρωταθλητές της National League -της πέμπτης κατηγορίας στην Αγγλία- έγιναν δεκτοί σαν πρωταθλητές του Super Bowl!

Η αποστολή διαμένει στο πολυτελές και επιβλητικό Mandalay Bay Hotel, ενώ στη συνέχεια δείπνησε σε ένα μοντέρνο κινέζικο εστιατόριο στο MGM Grand Hotel. Η νύχτα είχε και συνέχεια, καθώς η ομάδα διασκέδασε στο φημισμένο κλαμπ Hakkasan. Εκεί υπήρξε θερμή υποδοχή με ουαλικές σημαίες και μηνύματα για τους πρωταθλητές! Το ξέφρενο πάρτι μόλις είχε αρχίσει…