Η ιστορία της Ρέξαμ, μιας από τις παλιότερες ποδοσφαιρικές ομάδες στον κόσμο, είναι από τις πλέον συναρπαστικές τα τελευταία χρόνια στο χώρο του αθλητισμού. Μέσω αυτής ο διάσημος ηθοποιός Ράιαν Ρέινολντς συνάντησε έναν φίλαθλο του ουαλικού κλαμπ, ο οποίος πάσχει από καρκίνο σε τελικό στάδιο, εκπληρώνοντας την επιθυμία του.

Τα δύο τελευταία χρόνια η Ρέξαμ έχει αποκτήσει cult status εξαιτίας της εξαιρετικής σειράς ντοκιμαντέρ που μεταδίδεται από την πλατφόρμα Disney+ και καταγράφει την πορεία της ομάδας αφότου την απέκτησαν ο Ρέινολντς με τον συνάδελφό του Ροµπ ΜακΕλχένι πριν από δύο έτη. Η Ρέξαμ, πριν από μερικές ημέρες εξασφάλισε την άνοδό της Football League του αγγλικού ποδοσφαίρου, δηλαδή στην… επαγγελματική σφαίρα και από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στη National League 2. Πάλευε για 15 χρόνια να επιστρέψει εκεί.

Ο Τζέι Φίαρ, που διαγνώστηκε με καρκίνο σε τελικό στάδιο τον Ιανουάριο, είχε εκφράσει την επιθυμία να παρακολουθήσει από κοντά ένα παιχνίδι της ομάδας και να συναντήσει τον Ράιαν Ρέινολντς. Άλλωστε, βλέποντας τη σειρά «Welcome to Wrexham» αγάπησε τον σύλλογο και εκτίμησε την προσπάθεια του Ρέινολντς.

Μαζί με την οικογένειά του, ο 45χρονος βρέθηκε τελικά στο γήπεδο και είδε από κοντά τη νίκη της Ρέξαμ επί της Μπόρχαμ Γουντ με 3-1, με την οποία η ομάδα των δύο ηθοποιών «σφράγισε» την επιστροφή της στη Football League.

Αλλά αυτό δεν ήταν το καλύτερο για τον Φίαρ, Ο 45χρονος και η οικογένειά του συνάντησαν τον Ράιαν Ρέινολντς, ο οποίος του χάρισε ένα υπογεγραμμένο γάντι από το Deadpool 2. Μάλιστα, τους κάλεσε να παρακολουθήσουν από κοντά τα γυρίσματα της τρίτης ταινίας της σειράς.

«Πάντα λένε ότι δεν πρέπει να συναντήσεις το είδωλό σου και αυτός ο τύπος σίγουρα είναι μια εξαίρεση σε αυτό», δήλωσε ο Φίαρ στο BBC. «Ελπίζω πραγματικά να δω το Deadpool 3 όταν βγει», είπε κάποια στιγμή ο 45χρονος στον ηθοποιό. «Ξεκινάμε τα γυρίσματα σε έξι εβδομάδες, οπότε γιατί να μην σας φέρουμε στο Λονδίνο; Ναι, ας γίνει αυτό», του απάντησε ο Ράιαν Ρέινολντς.

«Μπορεί ο κόσμος να πιστεύει ότι αυτό είναι για μένα. Στην πραγματικότητα, είναι για την οικογένειά μου, επειδή θα το θυμούνται για την υπόλοιπη ζωή τους. Ελπίζω ότι θα είναι μια ανάμνηση που δεν θα ξεχάσουν ποτέ», δήλωσε ο Τζέι Φράι.

«Ήταν εκπληκτικό ότι συνάντησα τον Τζέι. Είναι εξαιρετικός άνθρωπος και η οικογένειά του είναι υπέροχη. Είχα έναν κόμπο στον λαιμό όταν του μίλησα και αισθάνθηκα πόσο θα λείψει στα παιδιά και την σύζυγό του», εξομολογήθηκε ο Ράιαν Ρέινολντς.