Για επαφή της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Ζινεντίν Ζιντάν προκειμένου να επιστρέψει στον πάγκο της από το καλοκαίρι αν αποχωρήσει ο Κάρλο Αντσελότι κάνουν λόγο στην Ισπανία, την ίδια ώρα που στη Γαλλία υποστηρίζουν ότι περιμένει πρόταση από τη Γιουβέντους, στην οποία θέλει να δουλέψει ως προπονητής έχοντας περάσει μια πενταετία σε αυτή ως ποδοσφαιριστής.

Έχοντας μείνει εκτός πάγκων από το καλοκαίρι του 2001, όταν και αποχώρησε από τη Ρεάλ, ο Γάλλος γέμισε τις μπαταρίες του και τώρα θέλει να επιστρέψει στη δουλειά. Το θέμα, όμως, είναι πού θα δουλέψει… Τους προηγούμενους μήνες τα ρεπορτάζ του διεθνή Τύπου τον ήθελαν να είναι η Νο1 επιλογή της Παρί Σεν Ζερμέν αλλά ο ίδιος, όπως αναφέρουν τώρα οι συμπατριώτες του, δεν ενθουσιάζεται με αυτή την προοπτική.

Σύμφωνα με το έγκυρο RMC, γαλλικός ραδιοφωνικός σταθμός, ο Ζιντάν θέλει να υπογράψει στη Γιουβέντους, στην οποία πέρασε πέντε χρόνια ως ποδοσφαριστής κατακτώντας τίτλους και Χρυσή Μπάλα, ενώ στο Τορίνο δραστηριοποιείται και επιχειρηματικά, ταξιδεύοντας συχνά στην πόλη όπου έχει αφήσει μόνο φίλους.

Η ιταλική ομάδα, όμως, δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα συνεχίσει με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ή θα προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή, με αποτέλεσμα ο «Ζιζού» να μην έχει κάτι χειροπιαστό αυτή τη στιγμή. Έτσι, σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα, η Ρεάλ επικοινώνησε μαζί του προκειμένου να δει ποιες είναι οι προθέσεις του και αν θα τον ενδιέφερε να αναλάβει για… τρίτη φορά την τεχνική ηγεσία της ομάδας σε περίπτωση που αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν ο Αντσελότι.