Με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο διέψευσε ο Μεντί Ναφτί τα… σενάρια που τον ήθελαν το απόγευμα της Τετάρτης να παρακολουθεί από τις εξέδρες της Τούμπας το ματς του ΠΑΟΚ με τα Γιάννενα!

Ο Τυνήσιος μέσος του Άρη, που εδώ και μερικές ημέρες βρίσκεται στην Γαλλία μίλησε στα «Αθλητικά Νέα 98.7» λέγοντας ότι όλα όσα γράφτηκαν είναι ψέματα! Παράλληλα επισήμανε ότι έχει συμβόλαιο με τον Άρη ως το Καλοκαίρι και δεν πρόκειται να το… πατήσει.

Αναλυτικά η  συνέντευξη του Μέντι Νάφτι στα «Αθλητικά Νέα 98,7»:

-Μέντι, που βρίσκεσαι αυτή τη στιγμή;

«Βρίσκομαι στο σπίτι μου στο Τουλούζ της Γαλλίας».

-Υπήρξαν δημοσιεύματα ότι χθες βρέθηκες στο γήπεδο του ΠΑΟΚ.

«Δεν είναι αλήθεια. Όλα αυτά είναι ηλίθια. Όλοι αυτοί που τα γράφουν είναι ηλίθιοι. Είμαι στην Γαλλία εδώ και μερικές ημέρες και χθες συγκεκριμένα έτρωγα κουσκούς με την γιαγιά μου στο Τουλούζ. Είμαι με την οικογένειά μου. Με όλον το σεβασμό, δεν ήξερα καν ότι έπαιζε χθες ο ΠΑΟΚ. Δεν είμαι θυμωμένος, αλλά τα έχω βαρεθεί όλα αυτά που γράφονται για εμένα στην Ελλάδα. Καταλαβαίνω ότι οι εφημερίδες και οι ιστοσελίδες θέλουν να πουλήσουν, αλλά αυτό κάποτε πρέπει να σταματήσει. Απ’ ότι φαίνεται για κάποιους είναι καλύτερο ο Νάφτι να είναι στο γήπεδο του ΠΑΟΚ, παρά να τρέχει 20 λεπτά στη Γαλλία για να διατηρηθεί σε φόρμα. Γνωρίζω ποιος είναι αυτός που μοιράζει όλες αυτές τις φήμες για εμένα και θα μιλήσω γι’ αυτόν όταν πρέπει».

-Ορισμένοι αναρωτιούνται αν έχεις συζητήσει με τον ΠΑΟΚ;

«Δεν υπάρχει περίπτωση να αγωνιστώ στον ΠΑΟΚ. Όλα αυτά είναι ψέματα. Έχω συμβόλαιο με τον Άρη και θέλω να το τιμήσω μέχρι το τέλος του καλοκαιριού».

-Πριν από μερικές ημέρες γράφτηκε ότι οι σχέσεις σου με τον Έκτορ Κούπερ είναι σε κρίση. Ισχύει;

«Αν δεν είχα καλές σχέσεις με τον Έκτορ Κούπερ πρώτα απ’ όλα δε θα έπαιζα. Δε θα με χρησιμοποιούσε.  Δεν είχα ποτέ τόσο καλό προπονητή στην καριέρα μου και είμαι 31 ετών και έχω παίξει σε Αγγλία και Ισπανία. Ξέρω ποιος είναι αυτός που θέλει να σπιλώσει το όνομά μου και η αλήθεια είναι ότι κάνει καλή δουλειά. Δεν είμαι ούτε η Πάρις Χίλτον ούτε ο Ζινεντίν Ζιντάν. Απλά θέλω να έχω ειρήνη όταν παίζω ποδόσφαιρο. Υπάρχει ένας άνθρωπος που χαίρεται να «λερώνει» το όνομα μου. Αν όλο το θέμα είχε να κάνει μόνο με εμένα δε θα με πείραζε, όλο αυτό όμως επηρεάζει την οικογένεια μου και αυτό δεν το επιτρέπω. Οι σχέσεις μου με τον Κούπερ είναι άριστες».

-Τι κρύβει το μέλλον για εσένα;

«Σκέφτομαι σοβαρά να σταματήσω το ποδόσφαιρο. Η οικογένειά μου έχει πληγεί πολύ από τα όσα λέγονται. Δεν νιώθω πλέον χαρούμενος παίζοντας ποδόσφαιρο. Σίγουρα θα τιμήσω το συμβόλαιο που έχω με τον Άρη μέχρι το τέλος της σεζόν, αλλά στη συνέχεια δεν ξέρω τι θα κάνω.  Πάντως σίγουρα, όποτε θα καλούμαι να παίξω  θα δίνω τα πάντα. Όμως, όταν τελειώσει η σεζόν, όλα μπορεί να συμβούν. Ίσως επιστρέψω στην Τυνησία ή την Γαλλία και ασχοληθώ με κάτι διαφορετικό από το ποδόσφαιρο».

-Θέλεις να στείλεις ένα μήνυμα στους οπαδούς του Άρη;

«Θέλω να πω κάποιο πράγματα, όμως κάποιοι έχουν περισσότερη δύναμη από εμένα και επηρεάζουν τον κόσμο. Εύχομαι καλά Χριστούγεννα σε όλους. Να μην πιστεύουν τίποτα από αυτά που λέγονται για εμένα. Έχουν πολύ καλύτερα πράγματα να κάνουν. Πρέπει να απολαύσουν δύο μεγάλα ευρωπαϊκά παιχνίδια και να συνεχίσουν να στηρίζουν την ομάδα. Τους υπόσχομαι ότι όσο αγωνίζομαι με την κίτρινη φανέλα θα δίνω τα πάντα για να κερδίζει ο Άρης. Δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα με κανέναν».

Πηγή: gazzetta.gr