Ο Ιωνικός ήθελε οπωσδήποτε θετικό αποτέλεσμα για να κάνει βήμα παραμονής και είχε τις φάσεις για να σκοράρει, δεν το έκανε όμως και τελικά το πλήρωσε με ήττα με 2-0 από τον Ατρόμητο, ο οποίος είναι άνετος βαθμολογικά και βασικά περιμένει το τέλος της σεζόν αφού δεν έχει κάποιο κίνητρο στα πλέι άουτ.

Θα περίμενε κανείς ότι οι φιλοξενούμενοι θα έμπαιναν δυνατά στο παιχνίδι ψάχνοντας το γκολ, αλλά τελικά τα πράγματα δεν έγιναν έτσι… Οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να δώσουν γρήγορο ρυθμό και το πρώτο 15λεπτο πέρασε χωρίς να συμβεί απολύτως τίποτα, για να ακολουθήσει λίγο μετά και συγκεκριμένα στο 19′ το γκολ των γηπεδούχων με τον Καμαρά, ο οποίος πήρε τη μπάλα μετά τις κερδισμένες κόντρες του Τζαβίδα και απέφυγε και τον Χουτεσιώτη πλασάροντας στην κενή εστία για το 1-0.

Ο ίδιος παίκτης είχε ευκαιρία και για δεύτερο γκολ στο 30′ αλλά ο τερματοφύλακας απέκρουσε, με τους Νικαιώτες να βγαίνουν μπροστά στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου και να έχουν δύο φάσεις. Ο Γιαννιώτης, όμως, απέκρουσε τόσο το σουτ του Φαντιγκά στο 38′ όσο και αυτό του Σεμπά στο 43′, διατηρώντας το προβάδισμα για τον Ατρόμητο.

Προβάδισμα που διατηρούσε και στο β’ μέρος, παρά το γεγονός ότι ο Ιωνικός ήταν εμφανώς βελτιωμένος πλέον. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για την ισοφάριση και στο 61′ έφτασαν μια ανάσα από αυτή με το σουτ του Σεμπά που πήγε στο κάθετο δοκάρι του Γιαννιώτη, ο οποίος έκανε μεγάλη απόκρουση στην προσπάθεια του Φαντιγκά στην επαναφορά.

Στο 76′ ο Σεμπά βρέθηκε και πάλι σε καλή θέση αλλά δεν κατάφερε να βρει στόχο με το πλασέ που δοκίμασε, για να ακολουθήσει ένα λεπτό μετά το σουτ του Μύγα που έφυγε ελάχιστα άουτ. Και αφού δεν έγινε το 1-1 παρά τις προσπάθειες των φιλοξενούμενων, ήρθε στο 90ο λεπτό το 2-0, το οποίο κλείδωσε τη νίκη για τους γηπεδούχους, με την κεφαλιά του Έρλινγκμαρκ που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Χουτεσιώτη.

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Κέσχριντα, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Γκονζάλες (67′ Φριντγιόνσον), Καμαρά (80′ Κούεν), Έρλινγκμαρκ, Κλωναρίδης (46′ Ροτάριου), Τζαβίδας (58′ Κιάρτανσον), Ρομπάιγ (80′ Τζοβάρας).

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Σόουζα, Βαλεριάνος, Μύγας, Ρομάο, Λοβέρα (55′ Μασάς), Σάκιτς, Φαντιγκά (73′ Μάνος), Κάνιας, Σεμπά (81′ Καμπράλ), Μαντζής.