Έτοιμος να πανηγυρίσει την κατάκτηση του Challenge Cup, το οποίο θα αποτελεί τον τρίτο ευρωπαϊκό τίτλο της ιστορίας του στο βόλεϊ, είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος την Πέμπτη υποδέχεται τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στη ρεβάνς της νίκης του με 3-0 σετ στο Ισραήλ.

Οι Πειραιώτες ήταν εξαρχής το φαβορί κόντρα στους Ισραηλινούς και το επιβεβαίωσαν με την επιβλητική τους νίκη στον πρώτο τελικό. Μοιάζει δεδομένο επομένως, όσο κι αν στο λιμάνι θέλουν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους, ότι η κούπα θα βαφτεί ερυθρόλευκη, με τον κόσμο να ετοιμάζεται για εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ έχοντας εξαντλήσει τα εισιτήρια.

«Πρώτα απ’ όλα σεβόμαστε τη Μακάμπι. Παίζει όμορφο βόλεϊ. Είναι σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Στόχος μας είναι να παίξουμε ωραίο βόλεϊ, όχι μόνο η νίκη Το θέλουμε πολύ. Έχουμε δουλέψει γι’ αυτό. Είμαστε σε καλή κατάσταση. Είμαστε προετοιμασμένοι. Θα πάρουμε ενέργεια από τον κόσμο. Στόχος μας είναι να παίξουμε καλύτερα απ’ ότι συνήθως. Θα μας βοηθήσει να παίξουμε όμορφο βόλει. Περιμένω να αναπνεύσω την ατμόσφαιρα. Είναι κάτι που περιμένει και ονειρεύεται ο καθένας που ασχολείται με τα σπορ. Είναι ένα μεγάλο προνόμιο για εμάς που θα παίξουμε έναν τελικό σε ένα τέτοιο γήπεδο με τέτοιο κόσμο», τόνισε στις δηλώσεις του ο προπονητής, Αλμπέρτο Τζουλιάνι.

Οι ανακοινώσεις από Ερασιτέχνη και Θύρα 7

Από εκεί και πέρα, ανακοινώσεις για τον τελικό της Πέμπτης έβγαλαν τόσο ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός όσο και η Θύρα 7.

«Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας για την τεράστια ανταπόκριση!

Σας περιμένουμε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, για να στηρίξουμε όλοι μαζί την ομάδα μας στον μεγάλο τελικό Challenge Cup.

Είναι ένας ευρωπαϊκός τελικός και θα πρέπει όλοι, από την πλευρά μας, να συμβάλουμε στην ομαλή διεξαγωγή του.

Δεν χρησιμοποιούμε λέιζερ, δεν ανάβουμε καπνογόνα! Μόνο φωνή για την ομάδα μας, για να περάσει η «μαγική» ατμόσφαιρα που θα επικρατεί στο ΣΕΦ σε εκατομμύρια κόσμο, που θα παρακολουθεί τηλεοπτικά την αναμέτρηση.

ΟΛΟΙ ΚΟΚΚΙΝΑ! Όλοι μαζί, να γράψουμε ιστορία!», ανέφερε στην ανακοίνωσή του ο Ερασιτέχνης, ενώ οι οργανωμένοι οπαδοί, από την πλευρά τους, είπαν τα εξής…

«Αύριο στις 20:00 στο ΣΕΦ,ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΣ, κάνει το τελευταίο βήμα για την κατάκτηση του 3ου Ευρωπαϊκού κυπέλλου, στην ιστορία μας στο βόλει αντρών!

ΔΕΝ θα είναι πανηγύρι, αλλά ΜΑΧΗ!

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ και εμείς ΜΑΖΙ με την ομάδα!

Υ.Γ1 ΟΛΟΙ ΚΟΚΚΙΝΑ!

Υ.Γ 2 Τα καπνογόνα θα τα ανάψουμε,την στιγμή που ΠΡΕΠΕΙ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΤΕΨΗ του ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ!».