Έπειτα από σχεδόν ένα μήνα ο Χάμες Ροντρίγκες είναι ξανά διαθέσιμος για τον Ολυμπιακό και συμπεριλήφθηκε, όπως και οι Ντιαντιέ Σαμασέκου και Παναγιώτης Ρέτσος, στην αποστολή για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ εκτός έμεινε ο Γιαν Εμβιλά που δεν είναι ακόμη έτοιμος.

Για τους Πειραιώτες η νίκη στην OPAP Arena αποτελεί μονόδρομο προκριμένου να μειώσουν τη διαφορά από την κορυφή ακριβώς πριν την έναρξη των πλέι οφ και σε αυτή την προσπάθειά τους μπορούν να υπολογίζουν και στον Κολομβιανό άσο, ο οποίος είναι ξανά στη διάθεση του Μίτσελ.

Ο Χάμες αγωνίστηκε για τελευταία φορά στις 13 Φεβρουαρίου αφού στη συνέχεια ένιωσε ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους, με συνέπεια να απουσιάσει από τους αγώνες με Λαμία, Παναθηναϊκό και Λεβαδειακό. Τώρα, όμως, είναι και πάλι έτοιμος και ο Μίτσελ τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για το ντέρμπι με την Ένωση.

Σε αυτή βρίσκονται και οι Σαμασέκου και Ρέτσος αλλά όχι ο Εμβιλά, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το μυικό πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί, ενώ δεν υπολογίζονται ούτε οι Γκάρι Ροντρίγκες και Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Τραυματίας ο πρώτος, τιμωρημένος ο δεύτερος.

Αναλυτικά στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ είναι οι Κρίστινσον, Τζολάκης, Πασχαλάκης, Ραμόν, Ρέτσος, Ανδρούτσος, Ροντινέι, Μπα, Ρέαμπτσουκ, Ντόη, Φορτούνης, Χάμες, Μπουτούτσι, Βρουσάι, Μασούρας, Μπιέλ, Κασάμι, Βαλμπουενά, Χουάνγκ, Σαμασέκου, Αραμπί, Μπακαμπού.