Το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Λιονέλ Μέσι με την Παρί Σεν Ζερμέν παραμένει ανοιχτό αφού δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη μετά το τέλος του Μουντιάλ 2022 και το αργεντίνικο TyC Sports υποστηρίζει ότι το αποτέλεσμα της ρεβάνς με τη Μπάγερν Μονάχου στους «16» του Champions League ενδέχεται να κρίνει τα πάντα.

Μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου από την Αργεντινή τον Δεκέμβριο, αυτό που έλεγε ο διεθνής Τύπος ήταν ότι ανάμεσα στον Μέσι και την Παρί υπάρχει προφορική συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου. Από τότε, όμως, πέρασαν δύο μήνες και η προφορική συμφωνία δεν έγινε και γραπτή ώστε να κλείσει η υπόθεση.

Έτσι, το TyC Sports επανέρχεται στο θέμα μία μέρα μετά την εντός έδρας ήττα των Γάλλων με 0-1 από τη Μπάγερν Μονάχου για να τονίσει ότι ο Αργεντίνος άσος έχει συμφωνήσει με τη διοίκηση της Παρί να τα πουν μετά τη ρεβάνς στη Γερμανία. Μια ρεβάνς που είναι προγραμματισμένη για τις 8 Μαρτίου.

Επιπλέον, το TyC Sports υποστηρίζει ότι το αποτέλεσμα αυτού του παιχνιδιού μπορεί να κρίνει το μέλλον του Μέσι, αφού ενδεχόμενος αποκλεισμός θα σημαίνει ότι και η φετινή σεζόν θα είναι αποτυχημένη για τους Παριζιάνους, από τους οποίους, σε μια τέτοια περίπτωση, θα είναι πιο πιθανό να αποχωρήσει ο 35χρονος Αργεντίνος.